Blog

Αντηλιακά μπλουζάκια. Η must επιλογή για την παραλία.

αντηλιακά μπλουζάκια προστασία από τον ήλιο παιδιά μωρά βρέφη μαμ και νάνι

Τα παιδιά κάθε ηλικίας λατρεύουν το νερό. Παίζουν, κολυμπάνε και δεν λένε να βγουν με τίποτα. Άλλωστε μια πολύ συχνή εικόνα που βλέπουμε στις παραλίες, είναι μαμάδες και μπαμπάδες να κυνηγάνε τα παιδιά τους με το αντηλιακό στο χέρι. Σίγουρα αυτό δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο. Εμείς εδώ στο Μαμ & Νάνι σας έχουμε την λύση για ξέγνοιαστες βουτιές και παιχνίδια στον ήλιο. Τα αντηλιακά μπλουζάκια.

Τα αντηλιακά μπλουζάκια, είναι η απόλυτη λύση για να προστατεύεται το παιδί από τον ήλιο και τις βλαβερές του ακτίνες. Είναι διαθέσιμα με κοντό ή μακρύ μανίκι ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σας. Είναι φτιαγμένα από μαλακό, ελαστικό ύφασμα για να χαρίζει άνεση στις κινήσεις και να έχει άψογη εφαρμογή. Άλλωστε τα παιδιά κινούνται συνεχώς.

Παράλληλα, στεγνώνει πολύ γρήγορα και διατηρεί συνεχώς την φυσιολογική θερμοκρασία του σώματος του παιδιού. Έτσι δεν υπάρχει η πιθανότητα κρυώματος.

Τι πρέπει να προσέξετε.

Τα αντηλιακά μπλουζάκια που θα αγοράσετε, πρέπει να προσφέρουν την μέγιστη προστασία από τον ήλιο (SPF 50+). Επίσης είναι σημαντικό, η προστασία αυτή να υπάρχει είτε το μπλουζάκι είναι βρεγμένο είτε στεγνό. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ ξανά.

Προμηθευτείτε λοιπόν τα απαραίτητα και απολαύστε ξέγνοιαστες βουτιές στην παραλία όλη την ημέρα.

Στην συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων από μπλουζάκια με αντηλιακή προστασία της εταιρείας Slipstop.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23210 20134 ή να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα Γ. Παπανδρέου 9, στις Σέρρες.

Βρείτε μας και στα social media.

Facebook: Μαμ & Νάνι

Instagram: mam_kai_nani