Blog

Στην παραλία με τα παιδιά. Όλα τα απαραίτητα

στην παραλία με τα παιδιά όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ μαμ και νάνι παιδικά και βρεφικά είδη

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις στην παραλία γίνονται πλέον όλο και πιο συχνές. Με κάθε αφορμή θέλουμε να είμαστε εκεί. Και εμείς αλλά φυσικά και τα παιδιά που δεν έχουν καλύτερο από το παιχνίδι στην θάλασσα. Όμως όταν πρόκειται να ετοιμάσουμε τα πράγματα, μας πιάνει πονοκέφαλος. Στο Μαμ & Νάνι φτιάξαμε μια λίστα με τα απαραίτητα για την εξόρμηση στην παραλία με τα παιδιά για να ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να έχετε μαζί σας.

Ας ξεκινήσουμε.

Ψάθες, ομπρέλες, καρεκλάκια

Φυσικά το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός που θα στηθεί και θα σας φιλοξενήσει όση ώρα είστε εκεί. Αν έχετε σκοπό να πάτε σε κάποια οργανωμένη παραλία θα σας προτείναμε καλού κακού να έχετε εναλλακτικές μαζί σας για επιπλέον σκιά και σαν λύση για μια δύσκολη στιγμή.

Αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας

Ναι οκ ακούγεται αυτονόητο αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τύχει να το ξεχάσουμε. Φροντίζουμε να έχει υψηλό δείκτη προστασίας και φυσικά το ανανεώνουμε συχνά, ιδανικά μετά από κάθε βουτιά

Τσάντα θαλάσσης

Η τσάντα περιέχει μέσα όλα τα απαραίτητα. Αλλαξιές, αντηλιακά και άλλα πολλά. Φροντίστε να έχει το σωστό μέγεθος για να χωράει με άνεση όλα όσο πρέπει. 

Extra tip: Προμηθευτείτε και μια τσάντα θαλάσσης για τα παιδιά όπου τα ίδια θα μπορέσουν να κουβαλήσουν τα δικά τους αντικείμενα. Θα το χαρούν σίγουρα και θα νιώσουν και αυτά σαν “μεγάλοι”

Πετσέτες, μπουρνούζια

Θα χρειαστείτε σίγουρα πάνω από μία πετσέτα για να είστε σίγουροι. Η εξόρμηση στην παραλία με τα παιδιά κρύβει πολλές εκπλήξεις οπότε πρέπει να είστε προετοιμασμένες. Επιλέξτε ανάλογα με την ηλικία πετσέτες απλές, με κουκούλες αλλά και πόντσο. Βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς.

Γυαλιά ηλίου και καπέλο

Όταν μιλάμε για προστασία από τον ήλιο δεν πρέπει να ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου αλλά και το καπέλο που δεν πρέπει να βγαίνει από το κεφαλάκι του καθόλου. Μπορείτε να επιλέξετε απλό καπελάκι ή με γείσο για μέγιστη προστασία. Στα παιδικά γυαλιά ηλίου πρέπει πάντα να προσέχετε να φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

Μαγιό, αντιλιακά μπλουζάκια

Μαγιό. Πολλά μαγιό. Ιδανικά 3. Οι βουτιές άπειρες αλλά πρέπει πάντα να είναι στεγνό για αποφυγή μολύνσεων αλλά και κρυώματος. 

Extra tip: Συνδυάστε το αγαπημένο σας μαγιό με ένα αντηλιακό μπλουζάκι για μέγιστη προστασία και ασφάλεια κάτω από τον ήλιο

Σετ φαγητού, παγούρια για νερό

Φυσικα αν μείνετε αρκετή ώρα στην παραλία η πείνα θα σας χτυπήσει την πόρτα. Φροντίστε να έχετε μαζί σας φαγητοδοχεία κατάλληλα για να μεταφέρουν και να διατηρήσουν την σωστή θερμοκρασία του φαγητού. Επίσης προτιμήστε μπουκάλια θερμός και διατηρήστε το νεράκι του δροσερό για πολλές ώρες.

Σωσίβιο 

Αν το παιδάκι σας είναι μικρό και δεν γνωρίζει ακόμη να κολυμπάει μόνο του επιλέξτε το κατάλληλο εκπαιδευτικό σωσίβιο. Κάντε την θάλασσα ασφαλή και διασκεδαστική.

Φωτογραφική μηχανή

Φυσικά must have επιλογή. Απαθανατίστε τις στιγμές και κρατήστε τες αναλλοίωτες στο χρόνο.

 

Μια μέρα στην παραλία με τα παιδιά φαντάζει κάποιες φορές βουνό. Όμως με σωστή οργάνωση και καλή διάθεση είναι σίγουρο πως θα περάσετε υπέροχα και θα διασκεδάσετε πολύ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23210 20134 ή να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα Γ. Παπανδρέου 9, στις Σέρρες.

Βρείτε μας και στα social media.

Facebook: Μαμ & Νάνι

Instagram: mam_kai_nani