Blog

Παιδικά μαγιό. Πως να διαλέξω το κατάλληλο

παιδικά μαγιό μαγιό για παιδιά και μωρά βρεφικά μαγιό σέρρες

Το καλοκαίρι έφτασε. Ο καιρός έφτιαξε και σιγά σιγά θα ξεκινήσουν οι πρώτες εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες. Μια ευχάριστη και πολύ διασκεδαστική εμπειρία για τα παιδιά κάθε ηλικίας. Η έρευνα για τα παιδικά μαγιό έχει πλέον ξεκινήσει και οι επιλογές άπειρες και δελεαστικές. Πως όμως μπορείτε να ξεχωρίσετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και πάνω απ όλα είναι το κατάλληλο για το μωράκι σας;

Η ομάδα του Μαμ & Νάνι συγκέντρωσε τις πιο δημοφιλείς επιλογές και τις αναλύει ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε ευκολότερα. Πάμε να τις δούμε.

Μαγιό Πάνα

Αν το παιδάκι σας είναι μικρό (ηλικία έως 2 ετών) το μαγιό πάνα αποτελεί μια ιδανική επιλογή με πολλά πλεονεκτήματα. Αρχικά η κατασκευή του είναι τέτοια που δεν έχει ραφές στα σημεία που εφαρμόζει. Έτσι, δεν ενοχλεί ούτε στο ελάχιστο το μωράκι σας όταν αυτό κάθεται, κινείται ή παίζει. Παράλληλα προστατεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό το δερματάκι του από την υγρασία του νερού και έτσι αποφεύγετε ανεπιθύμητες μολύνσεις που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν.

Μπλουζάκι UV

Μία σχετικά νέα είσοδος στα παιδικά μαγιό είναι το UV μπλουζάκι. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά που μπορούν να το συνδυάσουν με το μαγιό τους για έξτρα προστασία. Χάρη Στην ειδική του σχεδίαση προστατεύει το ευαίσθητο δερματάκι του παιδιού χωρίς όμως να το βαραίνει και να το κουράζει. Είναι μάλιστα έτσι κατασκευασμένο ώστε οι ραφές του να είναι μαλακά και να μην ενοχλούν τις έντονες κινήσεις του παιδιού.

Ολόσωμα μαγιό

Αν έχετε κοριτσάκι το ολόσωμο μαγιό είναι μια όμορφη, πρακτική, και πολύ χαριτωμένη επιλογή. Καλύπτει όλο σχεδόν το κορμάκι προστατεύοντας έτσι από τις ακτίνες του ήλιου. Αποτελεί πολύ καλή επιλογή ειδικά αν η μικρή σας λατρεύει το κολύμπι καθώς διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του σώματός της.

Παιδικά μαγιό (σορτς κλπ)

Εάν το παιδάκι σας έχει μεγαλώσει για τις παραπάνω επιλογές τότε έχετε περάσει στην κατηγορία των κλασικών παιδικών μαγιό όπως σορτσάκια, μπικίνι, μονοκίνι. Όμορφη επιλογή που σηματοδοτεί την είσοδό του στον κόσμο των “μεγάλων παιδιών” προτείνουμε να συνδυάσετε όποιο μαγιό και να επιλέξετε με μία αντηλιακή UV μπλούζα κατάλληλη για την ηλικία του για έξτρα προστασία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23210 20134 ή να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα Γ. Παπανδρέου 9, στις Σέρρες.

Βρείτε μας και στα social media.

Facebook: Μαμ & Νάνι

Instagram: mam_kai_nani