Blog

Φωλιά ύπνου για μωρά. Το νεο must

φωλιά ύπνου για μωρά mam kai nani βρεφικά είδη Online

Ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα ύπνου των τελευταίων χρόνων είναι η φωλιά υπνου για μωρά. Αν είστε νέα μαμά ή ετοιμάζεστε να υποδεχθείτε το νέο μέλος της οικογένειας σίγουρα θα έχετε πως αποτελεί το νέο trend στα προϊόντα ύπνου για μωρά. Άλλες ονομασίες που μπορεί να έχετε συναντήσει είναι το baby nest, cocoon ή απλώς φωλιά.

Γνωρίζετε όμως ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει αυτό το προϊόν τόσο δημοφιλές ανά τον κόσμο;

Πάμε να τα δούμε μαζί.

Αίσθηση ασφάλειας

Το μωράκι σας, όσο καιρό βρίσκεται στην κοιλιά σας ζει μέσα σε ένα ζεστό και προστατευμένο περιβάλλον. Η επαφή με τον νέο κόσμο που αποτελεί την νέα του πραγματικότητα μπορεί να είναι μια τρομακτική εμπειρία ειδικά τους πρώτους μήνες. 

Η φωλιά λύνει το συγκεκριμένο ζήτημα κάνωντάς το να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

Συγκοίμηση

Πολλοί είναι οι γονείς που επιλέγουν την συγκοίμηση με το μωράκι τους ειδικά τον πρώτο καιρό. Αυτόματα όμως, επειδή το μωράκι είναι μικροσκοπικό δημιουργείται ένα άγχος. Μήπως πέσετε επάνω του μήπως το σπρώξετε κατά λάθος και χτυπήσει και άλλα πολλά. Τοποθετώντας λοιπόν την φωλιά στο κρεβάτι εξαλείφετε τον συγκεκριμένο φόβο. 

Άνεση κινήσεων

Με την χρήση μιας φωλιάς ύπνου μπορείτε να έχετε κοντά το μωράκι σας ανά πάσα στιγμή κάνοντας τις δουλειές σας άνετα. Μεταφέρεται πολύ εύκολα και τοποθετείται σχεδόν πάντου.Έτσι έχετε πάντα τα χέρια σας “λυμένα”

Υγιεινή

Ειδικά τους πρώτους μήνες μετά τον ερχομό ενός μωρού στο σπίτι η ανάγκη για σωστή υγιεινή του χώρου αυξάνεται. Αυτό είναι λογικό καθώς τα νεογέννητα δεν έχουν αντισώματα και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σαν προϊόν, οι φωλιές ύπνου, χάρις τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής τους,πλένονται εύκολα στο πλυντήριο ρούχων χωρίς να χαλάνε ή να φθείρονται. Παράλληλα τα υφάσματα είναι υποαλλεργικά και κατάλληλα για την επαφή με το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι.

Διανυκτέρευση εκτός σπιτιού

Σε περίπτωση που θα χρειαστεί να κάνετε μια ή περισσότερες διανυκτερευσεις εκτος σπιτιού, έχοντας μαζί σας την φωλιά του μωρού σας, έχετε αυτόματα και ένα μέρος για να ξαπλώσει και να κοιμηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς περιορισμούς.

φωλιά ύπνου για μωρά la millou μαμ και νάν βρεφικά

Για πόσο καιρό θα χρησιμοποιεί το μωράκι την φωλιά ύπνου;

Είναι μια απορία που πολλές μαμάδες μας εκφράζουν. Η απάντηση εδώ είναι λίγο απόσμενη. Είναι ένα προϊόν που για τον ύπνο θα χρησιμοποιηθεί για τους πρώτους μήνες. Όταν περάσει αυτό το στάδιο οι πιθανές χρήσεις της είναι τόσες όσες ορίζει η φαντασία σας. Μπορεί να συντροφεύσει το μωράκι σας στο καθημερινό του παιχνίδι ή ακόμη και να γίνει ένα χουχουλιάρικο καθισματάκι για όταν επιλέγει να παίξει στο πάτωμα. Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές.

βρεφική φωλιά για μεγάλα παιδιά la millou mam kai nani

Μπορείτε να δείτε εδώ την συλλογή μας σε φωλιές και να επιλέξετε την δική σας αγαπημένη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23210 20134 ή να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα Γ. Παπανδρέου 9, στις Σέρρες.

Βρείτε μας και στα social media.

Facebook: Μαμ & Νάνι

Instagram: mam_kai_nani