Blog

Τα απαραίτητα για το νηπιαγωγείο.

Οι μέρες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζουν. Οι αγορές και οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι γονείς προσπαθούν να αγοράσουν τα απαραίτητα και να μην ξεχάσουν τίποτα. Ποιά είναι όμως τα απαραίτητα για το νηπιαγωγείο; Εμείς εδώ στο Μαμ & Νάνι ετοιμάσαμε μία λίστα με τα 3 βασικά πράγματα που είναι must have και μερικές προτάσεις για το καθένα από αυτά. Ας ξεκινήσουμε

Σχολική τσάντα

Ναι, ναι, είναι το πιο βασικό αντικείμενο που θα χρειαστείς. Είτε το παιδάκι σου πηγαίνει παιδικό σταθμό, είτε νηπιαγωγείο, κάθε χρονιά χρειάζεσαι μια τσάντα που να καλύπτει τις ανάγκες του. Σαν tip εμείς θα σου πούμε τα εξής:

  • Φρόντισε να έχει το σωστό μέγεθος. Ανάλογα με τον όγκο των πραγμάτων που θα κουβαλάει πρέπει να βρεις το κατάλληλο μέγεθος.
  • Σωστά λουριά. Αν το παιδάκι σου είναι λίγο μεγαλύτερο και φοράει την τσάντα στην πλάτη. φρόντισε να βρεις μια τσάντα με προσαρμοζόμενα λουριά και υμάντες ώστε να την φέρεις στα μέτρα του.
  • Ποιοτικά υλικά. Εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι και η ποιότητα των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένη η τσάντα. Μια σωστή ποιοτικά τσάντα θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή.

Το πιο σημαντικό από όλα φυσικά είναι να αρέσει στο μικρό σας αγγελούδι. Να την βλέπει και να χαμογελάει κάθε μέρα. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και πάρτε ιδέες.

Μπορείτε να δείτε περισσοτερους κωδικούς στην κατηγορία με τις τσάντες

Φαγητοδοχείο

Μέσα στην λίστα με τα απαραίτητα για το νηπιαγωγείο βρίσκεται φυσικά και το φαγητοδοχείο. Καθημερινά το παιδάκι σας θα χρειάζεται ν κουβαλάει μαζί του τα γεύματα του. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να μεταφέρονται ανέπαφα και χωρίς ανεπιθύμητες διαρροές. 

  • Παράλληλα υπάρχουν επιλογές που υπόσχονται να κρατήσουν την θερμοκρασία του φαγητού για αρκετές ώρες. 
  • Εδώ σας συμβουλεύουμε να προσέξετε ιδιαίτερα την ποιότητα των κλεισιμάτων. Να είναι ισχυρά και να μην αφήνουν κενά.
  • Οι ποιότητα των υλικών εδώ είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς το σκεύος έρχεται σε επαφή με το φαγητό του. Ψάξτε για σκεύη BPA free, χωρίς τοξικές ουσίες και φθαλικά.

Παρακάτω δείτε μερικές φωτογραφίες και πάρτε ιδέες.

Μπορείτε να δείτε περισσότερους κωδικούς στην αντίστοιχη κατηγορία.

Παγουρίνο

Κατά την διάρκεια της ημέρας, θα χρειαστεί να πιει αρκετές φορές νερό για να ξεδιψάσει. Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα tips που αναφέραμε για τα φαγητοδοχεία. Κατά την επιλογή παγουριού για νερό θα πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση στα υλικά κατασκευής και τις πιστοποιήσεις που φέρει το προϊόν. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές για το παιδί σας. 

Παρακάτω δείτε μερικές φωτογραφίες και πάρτε ιδέες.

Μπορείτε να δείτε περισσότερους κωδικούς στην αντίστοιχη κατηγορία.

Αυτά λοιπόν είναι τα top 3 απαραίτητα για το νηπιαγωγείο για να ξεκινήσετε οργανωμένα την χρονιά σας. Ελπίζουμε να σας άρεσε το άρθρο μας. 

Ευχόμαστε σε εσάς και τους μικρούς μας φίλους καλή σχολική χρονιά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23210 20134 ή να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα Γ. Παπανδρέου 9, στις Σέρρες.

Βρείτε μας και στα social media.

Facebook: Μαμ & Νάνι

Instagram: mam_kai_nani