Blog

Διακόσμηση παιδικού δωματίου

διακόσμηση παιδικού δωματίου ξύλινα

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι μια από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες για τους γονείς. Δημιουργούν τον χώρο όπου το αγγελούδι τους θα περνάει εκεί τις περισσότερες ώρες. Σίγουρα υπάρχουν πολλές επιλογές και ιδέες που όλες φαντάζουν μοναδικές και συναρπαστικές. Τελικά όμως καταλήγετε στο να μην ξέρετε τι να επιλέξετε νιώθοντας ότι αυτή η διαδικασία γίνεται αγχωτική.

Υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση ότι για να γίνει ένα δωμάτιο όμορφο και ξεχωριστό θα πρέπει ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια να είναι τέλεια. Το σημαντικό όμως είναι να ακούσετε την καρδιά σας. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε ένα υπέροχο σκηνικό για το παιδάκι σας.

Διακόσμηση παιδικού δωματίου – Τι να επιλέξω

διακόσμηση παιδικού δωματίου μοντεσσορι

Ας ξεκινήσουμε από τους τοίχους. Επιλέξτε χρώματα σε ήπιους τόνους και μην φοβηθείτε να συνδυάσετε 2 διαφορετικές αποχρώσεις. Στην συνέχεια τα αυτοκόλλητα τοίχου μπορούν να δώσουν μια όμορφη και διασκεδαστική νότα στο χώρο. Συνδυάστε διακοσμητικά τοίχου κρεμαστά ή όχι και βάλτε ακόμη περισσότερο χρώμα.

Έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο

διακόσμηση παιδικού δωματίου μοντεσσορι

Η επιλογή επίπλων επίσης είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της διακόσμησης καθώς χρειάζεται να συνδυάζουν ποιότητα, στυλ και άνεση.

Προτεινουμε να επιλέξετε έπιπλα στο ύψος του παιδιού ώστε να αισθάνεται οικεία, και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση αλλά και την αυτονομία του. Το ξύλο είναι ένα υλικό που δίνει ξεχωριστή αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο, έχει εξαιρετική αντοχή και πάνω απ’ όλα είναι διαχρονικό!

Για την διακόσμηση παιδικού δωματίου εμείς προτείνουμε την φιλοσοφία Less is more. Minimal, λεπτές γραμμές, σκανδιναβικά χρώματα και ποιοτικές επιλογές. 

διακόσμηση παιδικού δωματίου μοντεσσορι

Δημιουργήστε ένα βασίλειο για το παιδάκι σας και τίποτα δεν θα συγκρίνεται με το χαμόγελο του. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23210 20134 ή να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα Γ. Παπανδρέου 9, στις Σέρρες.

Βρείτε μας και στα social media. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Facebook: Μαμ & Νάνι

Instagram: mam_kai_nani