Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Mini Eco παιδικό όχημα Φορτηγό με ανατρεπόμενη καρότσα

14,90
Ξύλινο φορτηγό με ανατρεπόμενη καρότσα και καμπίνα εργάτη, από την εταιρία uFan. Το παιχνίδι ρόλων αναπτύσσει την συγκέντρωση των παιδιών, τη φαντασία και την δημιουργικότητά τους. Είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου με οικολογικά χρώματα και λούστρα. Οι γωνίες του είναι στρογγυλεμένες ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Το μέγεθός του είναι ιδανικό για τα μικρά χεράκια. Διαστάσεις συσκευασίας: 31 x 33 x 18 εκ. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.

Παιδικό όχημα ‘Μπετονιέρα’

14,90
Ξύλινη μπετονιέρα με καμπίνα εργάτη, από την εταιρία uFan. Το παιχνίδι ρόλων αναπτύσσει την συγκέντρωση των παιδιών, τη φαντασία και την δημιουργικότητά τους. Είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου με οικολογικά χρώματα και λούστρα. Οι γωνίες της είναι στρογγυλεμένες ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Το μέγεθός της είναι ιδανικό για τα μικρά χεράκια. Διαστάσεις συσκευασίας: 31 x 33 x 18 εκ. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.
Ηλικία
Από 3 μέχρι 5 ετών  
Διαστάσεις
Π200 x Y100 x Β150 χιλ.

Παιδικό όχημα ‘Φορτωτής’

14,90
Ξύλινος φορτωτής με καμπίνα εργάτη, από την εταιρία uFan. Το παιχνίδι ρόλων αναπτύσσει την συγκέντρωση των παιδιών, τη φαντασία και την δημιουργικότητά τους. Είναι κατασκευασμένος από μασιφ ξύλο καουτσουκόδεντρου με οικολογικά χρώματα και λούστρα. Οι γωνίες δεν είναι αιχμηρές ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Το μέγεθός του είναι ιδανικό για τα μικρά χεράκια. Διαστάσεις προϊόντος: 29 x 12.5 x 14 εκ. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.
Ηλικία
Από 3 μέχρι 6 ετών
Διαστάσεις
Π200 x Y100 x Β150 χιλ.