Προβολή όλων των 17 αποτελεσμάτων

Bibi Λαγουδάκι Nανουρίσματος με χτύπο της καρδιάς & λευκούς ήχους

39,90
⭐ Μουσικό Λούτρινο Η ΒΙΒΙ το λαγουδάκι αναπαράγει λευκούς ήχους και μελωδίες. Περιλαμβάνει 7 διαφορετικούς ήχους μεταξύ των οποίων είναι ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας, ήχοι της φύσης, νερά απο καταράκκτη και άλλες μελωδίες νανουρίσματα. ⭐ Αισθητήρα Ήχου Ο αισθητήρας ήχου φροντίζει να ενεργοποιεί τις μελωδίες κάθε φορά που το μωρό ξυπνάει κάνει θόρυβο ή κλαίει ώστε να είστε σίγουρη πως ακόμη και αν δεν είστε κοντά στην κούνια του μωρού εκείνο θα ηρεμίσει ακούγοντας όμορφες μελωδίες η το λευκό ήχο που έχετε επιλέξει η το χτύπο της καρδιάς. ⭐ Αποσπώμενη Συσκευή Η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής και αισθητήρα ήχων αποσπάται από το σώμα του λούτρινου ώστε να μπορείτε να το πλένεται όταν το κρίνεται αναγκαίο. ⭐ Ενεργοποίηση με ανακίνηση Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα την μουσική αφού το μουσικό λούτρινο νανουρίσματος της Zazu ξεκινά να απαπαραγάγει το τελευταίο τραγούδι που επιλέξατε σκουντώντας απλά το κουκλάκι. ⭐ Ρύθμιση Έντασης Χάρη στις δυνατότητες της ενσωματωμένης συσκευής μπορείτε να ρυθμίζεται την έντασης του ήχου στο επιθυμείτο επίπεδο πατώντας απλά τις ενδείξεις (+) και (–) της έντασης. ⭐ Χρονοδιακόπτη Τα μουσικά λούτρινα νανουρίσματος απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από 10 λεπτά αναπαραγωγής των λευκών ήχων και των μελωδιών. Λειτουργεί με μπαταρίες | 3 x AAA (Οι μπαταρίες δεν συμπεριλαμβάνονται.)

Billy Αρκουδάκι Παιδικό Φως νυκτός με ηχητικό αισθητήρα

59,90
Δημιουργήστε ένα περιβάλλον ανακούφισης και ασφάλειας στο παιδικό δωμάτιο του παιδιού με το έξυπνο φωτιστικό τοίχου με τo υπέροχο αρκουδάκι! Περιλαμβάνει μόνο καλώδιο USB για σύνδεση με έναν φορτιστή ρεύματος (οπως κινητού) και δεν περιλαμβάνει μπαταρίες. Ανάβει αν το παιδί σας ξυπνήσει - Αυτόματη Απενεργοποίηση - 2 Φωτάκια σε 1

CODY Κάβουρας Προβολέας με Κίνηση Ψαριών σε Κύματα Ήχοι Θάλασσας

69,90

Με 3 Φάσεις προγράμματα ύπνου για να βοηθήσει σταδιακά να αποκοιμηθούν...

Φάση 1 Ηρεμεί το μωρό σας : Ξεκινάει με κινούμενα κύματα και πολλά ψαράκια που κολυμπούν γύρω από το δωμάτιο, ενώ θα ακούει καταπραϋντικούς ωκεανικούς ήχους. Φάση 2 Ετοιμασία Ύπνου : Κινούμενα κύματα με Χαμηλότερη φωτεινότητα και λιγότερα ψαράκια που κολυμπούν γύρω από το δωμάτιο. Οι μουσικοί ήχοι αλλάζουν σε ήχους με υποβρύχιες φυσαλίδες. Φάση 3 Διαδικασία Ύπνου: Ολοκληρώνεται η κίνηση των κυμάτων με χαμηλότερη προβολή φωτισμού στο δωμάτιο, τα ψάρια κρύβονται και οι Ήχοι κλείνουν πλέον ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα ύπνου. Ο πιο χαλαρωτικός προβολέας που μετατρέπει όλο το δωμάτιο σε έναν αληθινό υποβρύχιο κόσμο. Έξυπνος αισθητήρας ήχου: ενεργοποιείται ξανά όταν το παιδί σας κλάψει.

Danny μουσικό σκυλάκι με κουνιστά αυτάκια & peek a boo

53,90
Απασχολείστε ευχάριστα το μικρό σας για να διασκεδάζει τραγουδώντας ή παίζοντας Peek-a-Boo με τον Danny τον σκύλο της ZAZU. Το μικρό σας θα το αγαπήσει και θα προσπαθήσει να παίξει μαζί με την αντιγραφή των κινήσεων. 1. Πιέστε το δεξί πόδι για να παίξετε το Peek-a-Boo Ο Danny θα αρχίσει να παίζει το παιχνίδι Peek-a-Boo καλύπτοντας τα αυτιά του και λέγοντας το γνωστό : ‘Where are you...? Peek-a-Boo, I see you’. 2. Πατήστε αριστερό πόδι για μουσική: Ο Danny θα τραγουδήσει το Αγγλικό τραγούδι ‘Do your ears hang low’ και θα κουνάει τα αυτάκια του στο ρυθμό. H μουσική και οι κινήσεις θα διασκεδάσουν το μωρό σας δημιουργώντας ενθουσιασμό, ενώ παράλληλα είναι πολύ ρεαλιστικό και παράξενα εθιστικό την ώρα που το παρακολουθεί. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες AA που δεν περιλαμβάνονται. Κατάλληλο από νεογέννητα 0m+. Πλένονται με στεγνό καθάρισμα εξωτερικά.

DEX Σκυλάκι Νανουρίσματος με χτύπο της καρδιάς & λευκούς ήχους

44,90
**Με Συσκευή Λευκών Ήχων, αισθητήρα εκκίνησης με τo κλάμα & 4 Μελωδίες!!! Ηλικία 0+ Ο Dex το σκυλάκι, η Liz το προβατάκι και ο Don ο γαιδαράκος είναι μαλακά λούτρινα κουκλάκια που διαθέτουν ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου ώστε να αναπαράγουν το χτύπο της καρδιάς της μητέρας, λευκούς ήχους και μελωδίες όταν το μωρό ξυπνάει, κάνει θόρυβο ή κλαίει. Κατά αυτό τον τρόπο τα λούτρινα μουσικά κουκλάκια της Zazu φροντίζουν ώστε το μωρό να αποκοιμηθεί χαρίζοντας του όνειρα γλυκά. ⭐ Μουσικό Λούτρινο Ο Dex το σκυλάκι, η Liz το προβατάκι και ο Don ο γαιδαράκος αναπαράγουν ήχους και μελωδίες. Περιλαμβάνει 7 διαφορετικούς ήχους μεταξύ των οποίων είναι ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας, ήχοι της φύσης και άλλες μελωδίες νανουρίσματα. ⭐ Αισθητήρα Ήχου Ο αισθητήρας ήχου φροντίζει να ενεργοποιεί τις μελωδίες κάθε φορά που το μωρό ξυπνάει κάνει θόρυβο ή κλαίει ώστε να είστε σίγουρη πως ακόμη και αν δεν είστε κοντά στην κούνια του μωρού εκείνο θα ηρεμίσει ακούγοντας όμορφες μελωδίες. ⭐ Αποσπώμενη Συσκευή Η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής και αισθητήρα ήχων αποσπάται από το σώμα του λούτρινου ώστε να μπορείτε να το πλένεται όταν το κρίνεται αναγκαίο. Χάρη στο ειδικό του design μπορείτε να το χρησιμοποιείτε τόσο στην κούνια ή στο καρότσι όσο και έξω από το σώμα του λούτρινου όταν πρόκειται να ταξιδέψετε ή κατά της διάρκεια της βόλτας. ⭐ Ενεργοποίηση με ανακίνηση Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα την μουσική αφού το μουσικό λούτρινο νανουρίσματος της Zazu ξεκινά να απαπαραγάγει το τελευταίο τραγούδι που επιλέξατε σκουντώντας απλά το κουκλάκι. ⭐ Ρύθμιση Έντασης Χάρη στις δυνατότητες της ενσωματωμένης συσκευής μπορείτε να ρυθμίζεται την έντασης του ήχου στο επιθυμείτο επίπεδο πατώντας απλά τις ενδείξεις (+) και (–) της έντασης. ⭐ Χρονοδιακόπτη Τα μουσικά λούτρινα νανουρίσματος απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από 10 λεπτά αναπαραγωγής των λευκών ήχων και των μελωδιών.

Fay Rex Otis Έξυπνο Φωτιστικό τοίχου με χειρονομίες & 3 Ζωάκια

74,90
Με πολύχρωμες επιλογές, 3 μαγνητικά ζωάκια, αυτόματο κλείσιμο, αισθητήρας κίνησης, επαναφορτιζόμενο με USB. Δημιουργήστε ένα περιβάλλον ανακούφισης και ασφάλειας στο παιδικό δωμάτιο του παιδιού με το έξυπνο φωτιστικό τοίχου με τα 3 μαγνητικά ζωάκια FAY η Αλεπού, REX το Ρακούν & OTIS η Κουκουβάγια. Το φως λειτουργεί με χειρονομίες και τροφοδοτείται από μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία (συμπεριλαμβάνεται καλώδιο USB). Επιλέξτε ένα από τα 3 μαλακά μαγνητικά λούτρινα παιχνίδια που θέλετε να παρακολουθεί το παιδάκι σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το φως λειτουργεί με χειρονομίες: Κίνηση, αιώρηση χεριού και ακούμπημα του φωτιστικού. Δεν χρειάζεται να πατάτε κουμπιά. Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα Η φωτεινότητα του φωτός είναι πλήρως ρυθμιζόμενη. Πολύχρωμες Επιλογές Μπορείτε να επιλέξετε από: λευκό, πορτοκαλί, κόκκινο, ροζ, μπλε, τυρκουάζ, πράσινο ή πολύχρωμο. Αυτόματη απενεργοποίηση Μετά από 45 λεπτά το φως μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα ή να παραμείνει όλη τη νύχτα.Συμπεριλαμβάνονται και τα 3 μαγνητικά μαλακά παιχνίδια FAY η Αλεπού, REX το Ρακούν & OTIS η Κουκουβάγια. Κάντε κλικ στο αγαπημένο σας στο φως. Χρόνος φόρτισης: 6 ώρες.

Kiki η Γατούλα, Προτζέκτορας Νανουρίσματος με λευκούς ήχους

49,90
Μετατρέψτε το δωμάτιο του μωρού σας στο πιο μαγικό έναστρο ουρανό. H Kiki είναι λούτρινη γατούλα και προτζέκτορας μαζί. Περιέχει ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου ώστε να ενεργοποιείται με το κλάμα του μωρού, προβάλλοντας αστεράκια στο ταβάνι και αναπαράγοντας μελωδίες. Πιο συγκεκριμένα η Kiki λειτουργεί ως/με : ⭐ Αποσπώμενος Προτζεκτορας Με την ενεργοποίηση της η Kiki γεμίζει το δωμάτιο με αστεράκια αφού τα προβάλει στο ταβάνι του δωματίου σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις : πορτοκαλί, μπλε, πράσινο και πολλά χρώματα μαζί. Η συσκευή του προτζέκτορα αποσπάται από το σώμα του λούτρινου και έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε το προτζέκτορα ξεχωριστά ώστε να μπορείτε να πλένετε το λούτρινο όποτε το κρίνετε αναγκαίο. ⭐ Μουσικό Λούτρινο Η Kikiλειτουργεί και ως μουσικό λούτρινο αφού με το κλάμα του μωρού αναπαράγει αυτόματα 3 διαφορετικούς ήχους όπως το χτύπο της καρδιάς της μαμάς, λευκούς ήχους και Lounge μελωδίες. ⭐ Χρονοδιακόπτης Η προβολή του προτζέκτορα σταματά αυτόματα μετά από 30 λεπτά προβολής ενώ οι μελωδίες σταματούν να αναπαράγονται αντίστοιχα μετά από 15 λεπτά. ⭐ Αποσπώμενος Αισθητήρας Ήχου Η Kiki η γατούλα περιέχει ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου ώστε να ενεργοποιείται αυτόματα μόλις το μωρό σας αρχίζει να κλαίει. Ταυτόχρονα η συσκευή αποσπάται ώστε να μπορείτε να πλένετε το λούτρινο όταν χρειάζεται. ⭐ Αποθηκευτικό Κουτί Όταν πλέον το παιδάκι μεγαλώσει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Kikiως κουτί αποθήκευσης για να τοποθετείτε μέσα αναγκαία πράγματα για το δωμάτιο του αφαιρώντας απλά το προτζέκτορα από το σώμα του λούτρινου.

LIZ Προβατάκι Νανουρίσματος με χτύπο της καρδιάς & λευκούς ήχους

44,90
**Με Συσκευή Λευκών Ήχων, αισθητήρα εκκίνησης με τo κλάμα & 4 Μελωδίες!!! Ηλικία 0+ Ο Dex το σκυλάκι, η Liz το προβατάκι και ο Don ο γαιδαράκος είναι μαλακά λούτρινα κουκλάκια που διαθέτουν ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου ώστε να αναπαράγουν το χτύπο της καρδιάς της μητέρας, λευκούς ήχους και μελωδίες όταν το μωρό ξυπνάει, κάνει θόρυβο ή κλαίει. Κατά αυτό τον τρόπο τα λούτρινα μουσικά κουκλάκια της Zazu φροντίζουν ώστε το μωρό να αποκοιμηθεί χαρίζοντας του όνειρα γλυκά. ⭐ Μουσικό Λούτρινο Ο Dex το σκυλάκι, η Liz το προβατάκι και ο Don ο γαιδαράκος αναπαράγουν ήχους και μελωδίες. Περιλαμβάνει 7 διαφορετικούς ήχους μεταξύ των οποίων είναι ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας, ήχοι της φύσης και άλλες μελωδίες νανουρίσματα. ⭐ Αισθητήρα Ήχου Ο αισθητήρας ήχου φροντίζει να ενεργοποιεί τις μελωδίες κάθε φορά που το μωρό ξυπνάει κάνει θόρυβο ή κλαίει ώστε να είστε σίγουρη πως ακόμη και αν δεν είστε κοντά στην κούνια του μωρού εκείνο θα ηρεμίσει ακούγοντας όμορφες μελωδίες. ⭐ Αποσπώμενη Συσκευή Η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής και αισθητήρα ήχων αποσπάται από το σώμα του λούτρινου ώστε να μπορείτε να το πλένεται όταν το κρίνεται αναγκαίο. Χάρη στο ειδικό του design μπορείτε να το χρησιμοποιείτε τόσο στην κούνια ή στο καρότσι όσο και έξω από το σώμα του λούτρινου όταν πρόκειται να ταξιδέψετε ή κατά της διάρκεια της βόλτας. ⭐ Ενεργοποίηση με ανακίνηση Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα την μουσική αφού το μουσικό λούτρινο νανουρίσματος της Zazu ξεκινά να απαπαραγάγει το τελευταίο τραγούδι που επιλέξατε σκουντώντας απλά το κουκλάκι. ⭐ Ρύθμιση Έντασης Χάρη στις δυνατότητες της ενσωματωμένης συσκευής μπορείτε να ρυθμίζεται την έντασης του ήχου στο επιθυμείτο επίπεδο πατώντας απλά τις ενδείξεις (+) και (–) της έντασης. ⭐ Χρονοδιακόπτη Τα μουσικά λούτρινα νανουρίσματος απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από 10 λεπτά αναπαραγωγής των λευκών ήχων και των μελωδιών.

Robby Baby Rocker Συσκευή Δόνησης Καροτσιού επαναφορτιζόμενη

59,90
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ο ROBBY Rocker ZAZU πρέπει να τοποθετηθεί σε οριζόντια θέση. –Αποφύγετε να τοποθετηθεί υπό γωνία, καθώς αυτό μειώνει την αποτελεσματικότητα του κουνήματος και μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα της συσκευής. –Βεβαιωθείτε ότι το καρότσι βρίσκεται σε επίπεδη επιφάνεια και ότι έχετε ενεργοποιήσει τα φρένα του πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. – Τοποθετήστε το προϊόν με το κούμπωμα προς το παιδί σας, επειδή ο αισθητήρας κλάματος και ήχου βρίσκεται σε αυτήν την πλευρά – Ποτέ μην τοποθετείτε το προϊόν απευθείας πάνω από το παιδί σας ή εντός της εμβέλειάς της κίνησής.

Ruby Λαγός Προτζέκτορας Αστεριών με Χτύπους Καρδιάς Λευκοί Ήχοι

50,00
Περιέχει ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου ώστε να ενεργοποιεί τον επιλεγμένο ήχο με το κλάμα του μωρού, προβάλλοντας αστεράκια στο ταβάνι και αναπαράγοντας μελωδίες. Είναι μια μεγάλη βοήθεια και ένας σύμμαχος για τις μανούλες και θα τα αγαπήσετε ακόμα πιό πολύ, όταν θα αρχίσετε να κοιμάστε λίγο περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα Ο zazu RUby προτζέκτορας Λαγός λειτουργεί ως μία σύγχρονη συσκευή νανουρίσματος σε ζωάκι Ruby προτζέκτορα Λαγό. με πολλά χρώματα Αστεράκια που προβάλει κατ επιλογή και παίζοντας ταυτόχρονα λευκούς ήχους οικείους στο μωρό απο την περίοδο της εγκυμοσύνης για να το ηρεμήσει και να κοιμηθεί πολύ εύκολα σε λίγα λεπτά με μια μαγική χαλαρωτική ακουστική και οπτική συντροφιά βρεφών μαζί. ⭐ Αποσπώμενος βρεφικός Προτζεκτορας Με την ενεργοποίηση γεμίζει το βρεφικό δωμάτιο με αστεράκια αφού τα προβάλει στο ταβάνι του παιδικού δωματίου σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις : πορτοκαλί, μπλε, πράσινο και πολλά χρώματα μαζί. Η συσκευή του βρεφικού προτζέκτορα zazu αποσπάται από το σώμα του λούτρινου και έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε το προτζέκτορα ξεχωριστά ώστε να μπορείτε να πλένετε το λούτρινο όποτε το κρίνετε αναγκαίο. ⭐ Μουσικό & προβολής Λούτρινο Ο zazu Ruby προτζέκτορας σκατζόχοιρος λειτουργεί και ως μουσικό λούτρινο με προβολή αστεράκια αφού αναπαράγει αυτόματα 3 διαφορετικούς ήχους όπως το χτύπο της καρδιάς , λευκό ήχο και Lounge μελωδία. μετά απο 20 λεπτά ξεκινάει αυτόματα με το κλάμα του μωρού η θόρυβο. ⭐ Χρονοδιακόπτης προτζεκτορας βρεφικός Ruby Η προβολή του προτζέκτορα σταματά αυτόματα μετά από 20 λεπτά προβολής ενώ οι μελωδίες σταματούν να αναπαράγονται αντίστοιχα μετά από 15 λεπτά. Ενέργεια: 3 X ΑΑ (Δεν Περιλαμβάνονται)

Κουκουβάγια LOU pink Παιδικό φώς νυκτός με ηχητικό αισθητήρα

59,90
Φως & Πορτατίφ νυχτός με αισθητήρα ήχου Φως νυκτός, ενεργοποιείται με τη φωνή για να βοηθήσει το παιδί να ηρεμήσει και να νιώσει καλύτερα Ίσως το πιο όμορφο φως νυκτός για παιδιά που λειτουργεί με μπαταρίες για να είναι φορητό ή με ηλεκτρικό ρεύμα 'Οταν πλέον εχει μεγαλώσει αρκετά το παιδί, στολίζει και φωτίζει για πάντα το δωματιό του Η LOU η Κουκουβάγια είναι αυτόνομο φως με ποτενσιόμετρο ρύθμισης της έντασης και βρίσκεται μέσα στο φεγγαράκι που είναι εξίσου αυτόνομος φωτισμός με ρύθμιση έντασης αντίστοιχα Μπορείτε να το αφήσετε ανοιχτό όλη τη νύχτα ή να τα ρυθμίσετε να κλείνει αυτόματα Στη λειτουργία με μπαταρίες, τα παιδιά το παίρνουν στο κρεβάτι τους να παίξουν ή ακόμα να διαβάσουν βάζοντάς τα δίπλα τους Έχει χρονοδιακόπτη που τον ρυθμίζετε να κλείσει σε όση ώρα θέλετε για να έχει κοιμηθεί το παιδί Εάν το παιδί για κάποιο λόγο ξυπνήσει (κλάμα, για νερό, αλλαγή πάνας, ανησυχία, έλεγχος κτλ.) έχει ακουστικό αισθητήρα που θα ανάψει μόνο του για να μην φοβάται το παιδί στο σκοτεινό περιβάλλον

Μπρούνο Αρκουδάκι Φωνής, Αναπαραγωγή Λευκών Ήχων και Φως

59,90
Μπρούνο Αρκουδάκι εγγραφής φωνής, Αναπαραγωγή Λευκών Ήχων και φως σταματά το Κλάμα των μωρών και τα αποκοιμίζει με λευκούς Ήχους & Φώς Νύχτας. Ο Μπρούνο θα βοηθήσει το μωρό σας να κοιμηθεί εύκολα: με το χαλαρωτικό φως της νύχτας και τις επιλογές των 7 διαφορετικών ήχων. Συμπεριλαμβανομένου του shushing (σσσςςςς……σσσςςςςς): μια αποδεδειγμένη ιατρική τεχνική για να σταματήσει τα μωρά από το κλάμα. (Είναι η παλιά μέθοδος της Γιαγιάς μας που έκανε τον ήχο σσσςςςς……σσσςςςςς με τα χείλια της ηρεμώντας το μωρό και καταπραΰνοντας το από τις δυσφορίες). Φωτάκι νυκτός Καταπραϋντικό πορτοκαλί φως της νυχτός. 7 Διαφορετικοί ήχοι Διακοπτόμενο ήχος με Σσσσςςςς……., ήχος καρδιακού παλμού, λευκός θόρυβος, μουσική lounge και 3 νανουρίσματα. Εγγραφή φωνής Επιλογή εγγραφής 30 δευτερολέπτων: ηχογραφήστε το τραγούδι που επιθυμείτε, ή την ιστορία σας, η την φωνούλα σας η τους ψίθυρους, η ακόμα και μηνύματα αγάπης. Επιλέξτε τη επιθυμητή ένταση Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση στο επιθυμητό επίπεδο για να μην ενοχλεί το μωρό με (3) τρεις ρυθμίσεις. Χρονόμετρο με αυτόματη απενεργοποίηση Μετά από 20 λεπτά το φως και ο ήχος θα σβήσουν αυτόματα. Ηχητικός Αισθητήρας Ήχου, θορύβου, κλάματος. Ο Μπρούνο ενεργοποιεί αυτόματα τις τελευταίες ρυθμίσεις όταν το μωρό σας αρχίζει να κλαίει

Συσκευή Νανουρίσματος Zoe ο Πιγκουίνος Φως Νυκτός-Bluetooth (blue)

49,90
ZOE Επαναφορτιζόμενo Ηχείο Bluetooth Φως Νυκτός Χτύπο Καρδιάς Λευκοί Ήχοι Πιγκουίνος Γκρι ZAZU Έξυπνη Φορητή Συσκευή Ασύρματου Ηχείου για τον ύπνο και τις δραστηριότητες των Βρεφών. Mπορείτε να τη χειρίζεστε αποκλειστικά από το κινητό σας με λειτουργία Bluetooth. Κατασκευαστής Τέλος στη γκρίνια του μωρού με το Πιγκουίνο, γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη η διαδικασία του ύπνου ακόμα και στη βολτούλα του. Μπορείτε ακόμα και να το παίρνεται μαζί σας με το μωρό στη Βόλτα σας. Κοιμίζουν ακόμα και τα πιό ανήσυχα μωράκια. Awards Zoe the penguin- Made for Mums Finalist Zoe the penguin- Hong Kong Smart Design Award Merit Οδηγία:: Όχι με Ταχυφορτιστές Κινητών Φόρτιση: Μόνο σε H/Y για 2,5 Ώρες Ηλικία: 0+ Ενέργεια: USB (Περιλαμβάνεται), Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία (Περιλαμβάνεται) Ιδανικό δώρο για όλους εσάς που ψάχνετε κάτι ξεχωριστό, έξυπνο και πολύ χρήσιμο για τα νεογέννητα & τα μωρά! Το μοναδικό με επιλογή Bluetooth ασύρματης λειτουργίας χωρίς ακτινοβολίες. Eνα αυθεντικό ζωάκι ZAZU με το χτύπο της καρδιάς και λευκούς θορύβους είναι απαραίτητος βοηθός σε κάθε νέα μανούλα . Δεν είναι τέλειο να μπορείς να νανουρίσεις το μωρό από μακριά.... με το κινητό σου τηλέφωνο χωρίς ακτινοβολίες? Από το άλλο δωμάτιο, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο, στην επίσκεψη.... για να το χαλαρώνεις και να το αποκοιμίζεις, Η πιο εξελιγμένη συσκευή νανουρίσματος & συντροφιάς Zazu ZOE o πιγκουίνος με ασύρματο bluetooth. Είναι το απόλυτο gadjet για μωρά αφου έχει όλες τις λειτουργίες των ZAZU αλλα επιπλέον είναι ένα ασύρματο ηχείο bluetooth χωρίς ακτινοβολίες και φωτάκι νυκτός. Παίζει τον ήχο της καρδιάς, λευκό ήχο καταρράκτη, ήχο της φύσης, απαλή μουσική, 3 παραδοσιακά νανουρίσματα. Οταν μπεί στη λειτουργία σαν ασύρματο ηχείο μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε μουσικό αρχείο ακόμα & τη φωνή της μανούλας (εάν την έχετε εγγραφή), και φωτάκι νυκτός για τη κούνια η το λίκνο του. Είναι ένα μουσικό ηχείο με Bluetooth που μπορείτε να βάλετε ότι παραμύθια, κλασική μουσική, εγγραφή με τη φωνή σας, παιδικά τραγουδάκια απο οποιαδήποτε πηγή θέλετε η το ZAZU spotify, για να ακούει το μωρό σας μια ανεξάντλητη ποικιλία με εκατοντάδες τραγούδια, λευκούς ήχους και παραμύθια ακόμα και στα Ελληνικά. Είναι ανεξάντλητος. Ζωάκι ύπνου λευκών ήχων των μωρών νέας γενιάς με το χτύπο της καρδιάς (από υπερηχογράφημα), λευκούς ήχους & μελωδίες που θα χρειαστούν όλοι οι νέοι γονείς! Τέλος στις άγρυπνες νύχτες Γνωρίζεις την μαγεία & την ευκολία των ZAZU στο νανούρισμα και τον ήσυχο ύπνο των μωρών? Ο χτύπος της καρδιάς και οι λευκοί ήχοι απομονώνουν σε μεγάλο βαθμό τους εξωτερικούς θορύβους και δημιουργούν το μητρικό ηχητικό περιβάλλον. o zazu Zoe Αναπαράγει απο το μπροστινό πάνελ, λευκούς ήχους και μελωδίες. Περιλαμβάνουν στη συσκευή τους, 7 διαφορετικούς ήχους μεταξύ των οποίων είναι ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας, τρεχούμενα νερά απο καταρράκτη, θρόισμα στη φύση με πουλάκια (ήχοι της φύσης) και άλλες 4 μελωδίες νανουρίσματα. Το φωτάκι νυκτός (στο κεφαλάκι του πιγκουίνου) είναι 2 διαβαθμίσεων, έντονο και απαλό.Απενεργοποιείται αυτόματα και η μουσική, οι ήχοι η το φωτάκι μετά από 20 λεπτά.Ενεργοποιείται αυτόματα με αισθητήρα ήχου με τη φωνή ή το κλάμα και το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας ξυπνήσει. ZAZU ZOE Εχει ειδική ταινία scratch για να μπορείτε να το κρεμάσετε παντού, στο καρότσι, στη κούνια, στο λίκνο, στο αυτοκίνητο, στο καρεκλάκι φαγητού οπουδήποτε. Προτείνεται να το φορτίζεται με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται πάντα απο θύρα USB υπολογιστή η laptop και όχι απο οποιοδήποτε φορτιστή κινητού στις πρίζες του σπιτιού. Περιλαμβάνει τους ήχους: -Χτύπος καρδιάς -Φύση με βροχή και πουλάκια -Νερά Καταρράκτη - 2 lounge μελωδίες - 2 μελωδίες νανουρίσματος - Λειτουργία bluetooth με απεριόριστες δυνατότητες αναπαραγωγής ήχων απο το internet η ZAZU spotify Bluetooth ηχείο διαστάσεις: 17x10x5 cm Μπορεί να παίζει συνεχώς μουσική ή να διηγείται παραμύθια. Μπορείτε να συνδεθείτε με το spotify της zazu kids για χιλιάδες επιλογές ήχων και τραγουδιών μαζί με λευκούς ήχους ταυτόχρονα. Φωτάκι νυκτός με απαλό φωτισμό:Το κεφάλι της Zoe είναι ένα μικρό φωτάκι νυκτός με 2 ρυθμίσεις φωτεινότητας Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 20 λεπτά.Με τη φωνή ή το κλάμα του μωρού σας ενεργοποιείται αυτόματα ο αισθητήρας του ήχου ενώ το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας ξυπνήσει Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση που επιθυμείτε. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που περιλαμβάνεται και φορτίζει με καλώδιο USB. Τι κάνει όμως ο λευκός ήχος; Ο λευκός θόρυβος είναι ένας σταθερός ήχος που εξέρχεται ομοιόμορφα και θυμίζει στα μωράκια σας τους ενδομήτριους ήχους που άκουγαν ως έμβρυα στην μήτρα της μανούλας, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά δυνατοί! Ως εκ τούτου η φασαρία είναι οικεία στα μωρά σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι γονείς. Η ησυχία είναι ξένη και συχνά τρομακτική. Ο λευκός ήχος, κάνει το μωρό σας να αισθάνεται σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λευκός ήχος είναι μια τόσο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος για να καταπραϋνει συναισθηματικά και σωματικά τόσο τα νεογέννητα όσο και τα μεγαλύτερα μωρά. Κουμπί On/Off : πατήστε για 2’’ για ενεργοποίηση. Κρατώντας παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί για 10’’ γίνεται Reset της συσκευής. Η σωστή φόρτιση της συσκευής γίνεται μόνο σε υπολογιστή (όχι με το φορτιστή του κινητού στη πρίζα) επειδή εκπέμπει λιγότερα η περισότερρα μιλιAmber. Η φόρτιση γίνεται αποκλειστικά με το καλώδιο USB του κατασκευαστή που βρίσκεται στο κουτί. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη χρησιμοποιείται άλλα καλώδια USB για τη φόρτιση της συσκευής (π.χ. κινητού) γιατί ενδέχεται να χαλάσουν την υποδοχή της συσκευής. Η πλήρης φόρτιση της συσκευής ολοκληρώνεται όταν το φωτάκι ανάψει πράσινο. Όταν ο διακόπτης που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής δεξιά είναι στο ¨Ο¨ ενεργοποιούνται όλες οι λειτουργίες της συσκευής. Ενώ όταν είναι στη ¨-¨ ενεργοποιείται ΜΟΝΟ η λειτουργία του Bluetooth, απενεργοποιώντας όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του κεντρικού panel.

Συσκευή Νανουρίσματος Zoe ο Πιγκουίνος Φως Νυκτός-Bluetooth (grey)

49,90
ZOE Επαναφορτιζόμενo Ηχείο Bluetooth Φως Νυκτός Χτύπο Καρδιάς Λευκοί Ήχοι Πιγκουίνος Γκρι ZAZU Έξυπνη Φορητή Συσκευή Ασύρματου Ηχείου για τον ύπνο και τις δραστηριότητες των Βρεφών. Mπορείτε να τη χειρίζεστε αποκλειστικά από το κινητό σας με λειτουργία Bluetooth. Κατασκευαστής Τέλος στη γκρίνια του μωρού με το Πιγκουίνο, γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη η διαδικασία του ύπνου ακόμα και στη βολτούλα του. Μπορείτε ακόμα και να το παίρνεται μαζί σας με το μωρό στη Βόλτα σας. Κοιμίζουν ακόμα και τα πιό ανήσυχα μωράκια. Awards Zoe the penguin- Made for Mums Finalist Zoe the penguin- Hong Kong Smart Design Award Merit Οδηγία:: Όχι με Ταχυφορτιστές Κινητών Φόρτιση: Μόνο σε H/Y για 2,5 Ώρες Ηλικία: 0+ Ενέργεια: USB (Περιλαμβάνεται), Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία (Περιλαμβάνεται) Ιδανικό δώρο για όλους εσάς που ψάχνετε κάτι ξεχωριστό, έξυπνο και πολύ χρήσιμο για τα νεογέννητα & τα μωρά! Το μοναδικό με επιλογή Bluetooth ασύρματης λειτουργίας χωρίς ακτινοβολίες. Eνα αυθεντικό ζωάκι ZAZU με το χτύπο της καρδιάς και λευκούς θορύβους είναι απαραίτητος βοηθός σε κάθε νέα μανούλα . Δεν είναι τέλειο να μπορείς να νανουρίσεις το μωρό από μακριά.... με το κινητό σου τηλέφωνο χωρίς ακτινοβολίες? Από το άλλο δωμάτιο, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο, στην επίσκεψη.... για να το χαλαρώνεις και να το αποκοιμίζεις, Η πιο εξελιγμένη συσκευή νανουρίσματος & συντροφιάς Zazu ZOE o πιγκουίνος με ασύρματο bluetooth. Είναι το απόλυτο gadjet για μωρά αφου έχει όλες τις λειτουργίες των ZAZU αλλα επιπλέον είναι ένα ασύρματο ηχείο bluetooth χωρίς ακτινοβολίες και φωτάκι νυκτός. Παίζει τον ήχο της καρδιάς, λευκό ήχο καταρράκτη, ήχο της φύσης, απαλή μουσική, 3 παραδοσιακά νανουρίσματα. Οταν μπεί στη λειτουργία σαν ασύρματο ηχείο μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε μουσικό αρχείο ακόμα & τη φωνή της μανούλας (εάν την έχετε εγγραφή), και φωτάκι νυκτός για τη κούνια η το λίκνο του. Είναι ένα μουσικό ηχείο με Bluetooth που μπορείτε να βάλετε ότι παραμύθια, κλασική μουσική, εγγραφή με τη φωνή σας, παιδικά τραγουδάκια απο οποιαδήποτε πηγή θέλετε η το ZAZU spotify, για να ακούει το μωρό σας μια ανεξάντλητη ποικιλία με εκατοντάδες τραγούδια, λευκούς ήχους και παραμύθια ακόμα και στα Ελληνικά. Είναι ανεξάντλητος. Ζωάκι ύπνου λευκών ήχων των μωρών νέας γενιάς με το χτύπο της καρδιάς (από υπερηχογράφημα), λευκούς ήχους & μελωδίες που θα χρειαστούν όλοι οι νέοι γονείς! Τέλος στις άγρυπνες νύχτες Γνωρίζεις την μαγεία & την ευκολία των ZAZU στο νανούρισμα και τον ήσυχο ύπνο των μωρών? Ο χτύπος της καρδιάς και οι λευκοί ήχοι απομονώνουν σε μεγάλο βαθμό τους εξωτερικούς θορύβους και δημιουργούν το μητρικό ηχητικό περιβάλλον. o zazu Zoe Αναπαράγει απο το μπροστινό πάνελ, λευκούς ήχους και μελωδίες. Περιλαμβάνουν στη συσκευή τους, 7 διαφορετικούς ήχους μεταξύ των οποίων είναι ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας, τρεχούμενα νερά απο καταρράκτη, θρόισμα στη φύση με πουλάκια (ήχοι της φύσης) και άλλες 4 μελωδίες νανουρίσματα. Το φωτάκι νυκτός (στο κεφαλάκι του πιγκουίνου) είναι 2 διαβαθμίσεων, έντονο και απαλό.Απενεργοποιείται αυτόματα και η μουσική, οι ήχοι η το φωτάκι μετά από 20 λεπτά.Ενεργοποιείται αυτόματα με αισθητήρα ήχου με τη φωνή ή το κλάμα και το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας ξυπνήσει. ZAZU ZOE Εχει ειδική ταινία scratch για να μπορείτε να το κρεμάσετε παντού, στο καρότσι, στη κούνια, στο λίκνο, στο αυτοκίνητο, στο καρεκλάκι φαγητού οπουδήποτε. Προτείνεται να το φορτίζεται με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται πάντα απο θύρα USB υπολογιστή η laptop και όχι απο οποιοδήποτε φορτιστή κινητού στις πρίζες του σπιτιού. Περιλαμβάνει τους ήχους: -Χτύπος καρδιάς -Φύση με βροχή και πουλάκια -Νερά Καταρράκτη - 2 lounge μελωδίες - 2 μελωδίες νανουρίσματος - Λειτουργία bluetooth με απεριόριστες δυνατότητες αναπαραγωγής ήχων απο το internet η ZAZU spotify Bluetooth ηχείο διαστάσεις: 17x10x5 cm Μπορεί να παίζει συνεχώς μουσική ή να διηγείται παραμύθια. Μπορείτε να συνδεθείτε με το spotify της zazu kids για χιλιάδες επιλογές ήχων και τραγουδιών μαζί με λευκούς ήχους ταυτόχρονα. Φωτάκι νυκτός με απαλό φωτισμό:Το κεφάλι της Zoe είναι ένα μικρό φωτάκι νυκτός με 2 ρυθμίσεις φωτεινότητας Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 20 λεπτά.Με τη φωνή ή το κλάμα του μωρού σας ενεργοποιείται αυτόματα ο αισθητήρας του ήχου ενώ το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας ξυπνήσει Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση που επιθυμείτε. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που περιλαμβάνεται και φορτίζει με καλώδιο USB. Τι κάνει όμως ο λευκός ήχος; Ο λευκός θόρυβος είναι ένας σταθερός ήχος που εξέρχεται ομοιόμορφα και θυμίζει στα μωράκια σας τους ενδομήτριους ήχους που άκουγαν ως έμβρυα στην μήτρα της μανούλας, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά δυνατοί! Ως εκ τούτου η φασαρία είναι οικεία στα μωρά σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι γονείς. Η ησυχία είναι ξένη και συχνά τρομακτική. Ο λευκός ήχος, κάνει το μωρό σας να αισθάνεται σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λευκός ήχος είναι μια τόσο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος για να καταπραϋνει συναισθηματικά και σωματικά τόσο τα νεογέννητα όσο και τα μεγαλύτερα μωρά. Κουμπί On/Off : πατήστε για 2’’ για ενεργοποίηση. Κρατώντας παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί για 10’’ γίνεται Reset της συσκευής. Η σωστή φόρτιση της συσκευής γίνεται μόνο σε υπολογιστή (όχι με το φορτιστή του κινητού στη πρίζα) επειδή εκπέμπει λιγότερα η περισότερρα μιλιAmber. Η φόρτιση γίνεται αποκλειστικά με το καλώδιο USB του κατασκευαστή που βρίσκεται στο κουτί. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη χρησιμοποιείται άλλα καλώδια USB για τη φόρτιση της συσκευής (π.χ. κινητού) γιατί ενδέχεται να χαλάσουν την υποδοχή της συσκευής. Η πλήρης φόρτιση της συσκευής ολοκληρώνεται όταν το φωτάκι ανάψει πράσινο. Όταν ο διακόπτης που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής δεξιά είναι στο ¨Ο¨ ενεργοποιούνται όλες οι λειτουργίες της συσκευής. Ενώ όταν είναι στη ¨-¨ ενεργοποιείται ΜΟΝΟ η λειτουργία του Bluetooth, απενεργοποιώντας όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του κεντρικού panel.

Συσκευή Νανουρίσματος Zoe ο Πιγκουίνος Φως Νυκτός-Bluetooth (pink)

49,90
ZOE Επαναφορτιζόμενo Ηχείο Bluetooth Φως Νυκτός Χτύπο Καρδιάς Λευκοί Ήχοι Πιγκουίνος Γκρι ZAZU Έξυπνη Φορητή Συσκευή Ασύρματου Ηχείου για τον ύπνο και τις δραστηριότητες των Βρεφών. Mπορείτε να τη χειρίζεστε αποκλειστικά από το κινητό σας με λειτουργία Bluetooth. Κατασκευαστής Τέλος στη γκρίνια του μωρού με το Πιγκουίνο, γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη η διαδικασία του ύπνου ακόμα και στη βολτούλα του. Μπορείτε ακόμα και να το παίρνεται μαζί σας με το μωρό στη Βόλτα σας. Κοιμίζουν ακόμα και τα πιό ανήσυχα μωράκια. Awards Zoe the penguin- Made for Mums Finalist Zoe the penguin- Hong Kong Smart Design Award Merit Οδηγία:: Όχι με Ταχυφορτιστές Κινητών Φόρτιση: Μόνο σε H/Y για 2,5 Ώρες Ηλικία: 0+ Ενέργεια: USB (Περιλαμβάνεται), Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία (Περιλαμβάνεται) Ιδανικό δώρο για όλους εσάς που ψάχνετε κάτι ξεχωριστό, έξυπνο και πολύ χρήσιμο για τα νεογέννητα & τα μωρά! Το μοναδικό με επιλογή Bluetooth ασύρματης λειτουργίας χωρίς ακτινοβολίες. Eνα αυθεντικό ζωάκι ZAZU με το χτύπο της καρδιάς και λευκούς θορύβους είναι απαραίτητος βοηθός σε κάθε νέα μανούλα . Δεν είναι τέλειο να μπορείς να νανουρίσεις το μωρό από μακριά.... με το κινητό σου τηλέφωνο χωρίς ακτινοβολίες? Από το άλλο δωμάτιο, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο, στην επίσκεψη.... για να το χαλαρώνεις και να το αποκοιμίζεις, Η πιο εξελιγμένη συσκευή νανουρίσματος & συντροφιάς Zazu ZOE o πιγκουίνος με ασύρματο bluetooth. Είναι το απόλυτο gadjet για μωρά αφου έχει όλες τις λειτουργίες των ZAZU αλλα επιπλέον είναι ένα ασύρματο ηχείο bluetooth χωρίς ακτινοβολίες και φωτάκι νυκτός. Παίζει τον ήχο της καρδιάς, λευκό ήχο καταρράκτη, ήχο της φύσης, απαλή μουσική, 3 παραδοσιακά νανουρίσματα. Οταν μπεί στη λειτουργία σαν ασύρματο ηχείο μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε μουσικό αρχείο ακόμα & τη φωνή της μανούλας (εάν την έχετε εγγραφή), και φωτάκι νυκτός για τη κούνια η το λίκνο του. Είναι ένα μουσικό ηχείο με Bluetooth που μπορείτε να βάλετε ότι παραμύθια, κλασική μουσική, εγγραφή με τη φωνή σας, παιδικά τραγουδάκια απο οποιαδήποτε πηγή θέλετε η το ZAZU spotify, για να ακούει το μωρό σας μια ανεξάντλητη ποικιλία με εκατοντάδες τραγούδια, λευκούς ήχους και παραμύθια ακόμα και στα Ελληνικά. Είναι ανεξάντλητος. Ζωάκι ύπνου λευκών ήχων των μωρών νέας γενιάς με το χτύπο της καρδιάς (από υπερηχογράφημα), λευκούς ήχους & μελωδίες που θα χρειαστούν όλοι οι νέοι γονείς! Τέλος στις άγρυπνες νύχτες Γνωρίζεις την μαγεία & την ευκολία των ZAZU στο νανούρισμα και τον ήσυχο ύπνο των μωρών? Ο χτύπος της καρδιάς και οι λευκοί ήχοι απομονώνουν σε μεγάλο βαθμό τους εξωτερικούς θορύβους και δημιουργούν το μητρικό ηχητικό περιβάλλον. o zazu Zoe Αναπαράγει απο το μπροστινό πάνελ, λευκούς ήχους και μελωδίες. Περιλαμβάνουν στη συσκευή τους, 7 διαφορετικούς ήχους μεταξύ των οποίων είναι ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας, τρεχούμενα νερά απο καταρράκτη, θρόισμα στη φύση με πουλάκια (ήχοι της φύσης) και άλλες 4 μελωδίες νανουρίσματα. Το φωτάκι νυκτός (στο κεφαλάκι του πιγκουίνου) είναι 2 διαβαθμίσεων, έντονο και απαλό.Απενεργοποιείται αυτόματα και η μουσική, οι ήχοι η το φωτάκι μετά από 20 λεπτά.Ενεργοποιείται αυτόματα με αισθητήρα ήχου με τη φωνή ή το κλάμα και το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας ξυπνήσει. ZAZU ZOE Εχει ειδική ταινία scratch για να μπορείτε να το κρεμάσετε παντού, στο καρότσι, στη κούνια, στο λίκνο, στο αυτοκίνητο, στο καρεκλάκι φαγητού οπουδήποτε. Προτείνεται να το φορτίζεται με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται πάντα απο θύρα USB υπολογιστή η laptop και όχι απο οποιοδήποτε φορτιστή κινητού στις πρίζες του σπιτιού. Περιλαμβάνει τους ήχους: -Χτύπος καρδιάς -Φύση με βροχή και πουλάκια -Νερά Καταρράκτη - 2 lounge μελωδίες - 2 μελωδίες νανουρίσματος - Λειτουργία bluetooth με απεριόριστες δυνατότητες αναπαραγωγής ήχων απο το internet η ZAZU spotify Bluetooth ηχείο διαστάσεις: 17x10x5 cm Μπορεί να παίζει συνεχώς μουσική ή να διηγείται παραμύθια. Μπορείτε να συνδεθείτε με το spotify της zazu kids για χιλιάδες επιλογές ήχων και τραγουδιών μαζί με λευκούς ήχους ταυτόχρονα. Φωτάκι νυκτός με απαλό φωτισμό:Το κεφάλι της Zoe είναι ένα μικρό φωτάκι νυκτός με 2 ρυθμίσεις φωτεινότητας Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 20 λεπτά.Με τη φωνή ή το κλάμα του μωρού σας ενεργοποιείται αυτόματα ο αισθητήρας του ήχου ενώ το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας ξυπνήσει Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση που επιθυμείτε. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που περιλαμβάνεται και φορτίζει με καλώδιο USB. Τι κάνει όμως ο λευκός ήχος; Ο λευκός θόρυβος είναι ένας σταθερός ήχος που εξέρχεται ομοιόμορφα και θυμίζει στα μωράκια σας τους ενδομήτριους ήχους που άκουγαν ως έμβρυα στην μήτρα της μανούλας, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά δυνατοί! Ως εκ τούτου η φασαρία είναι οικεία στα μωρά σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι γονείς. Η ησυχία είναι ξένη και συχνά τρομακτική. Ο λευκός ήχος, κάνει το μωρό σας να αισθάνεται σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λευκός ήχος είναι μια τόσο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος για να καταπραϋνει συναισθηματικά και σωματικά τόσο τα νεογέννητα όσο και τα μεγαλύτερα μωρά. Κουμπί On/Off : πατήστε για 2’’ για ενεργοποίηση. Κρατώντας παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί για 10’’ γίνεται Reset της συσκευής. Η σωστή φόρτιση της συσκευής γίνεται μόνο σε υπολογιστή (όχι με το φορτιστή του κινητού στη πρίζα) επειδή εκπέμπει λιγότερα η περισότερρα μιλιAmber. Η φόρτιση γίνεται αποκλειστικά με το καλώδιο USB του κατασκευαστή που βρίσκεται στο κουτί. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη χρησιμοποιείται άλλα καλώδια USB για τη φόρτιση της συσκευής (π.χ. κινητού) γιατί ενδέχεται να χαλάσουν την υποδοχή της συσκευής. Η πλήρης φόρτιση της συσκευής ολοκληρώνεται όταν το φωτάκι ανάψει πράσινο. Όταν ο διακόπτης που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής δεξιά είναι στο ¨Ο¨ ενεργοποιούνται όλες οι λειτουργίες της συσκευής. Ενώ όταν είναι στη ¨-¨ ενεργοποιείται ΜΟΝΟ η λειτουργία του Bluetooth, απενεργοποιώντας όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του κεντρικού panel.

Φοίβη Πιγκουίνος Εγγραφής Φωνής, Αναπαραγωγή Λευκών Ήχων και Φως

59,90
Φοίβη Πιγκουίνος εγγραφής φωνής, Αναπαραγωγή Λευκών Ήχων και φως σταματά το Κλάμα των μωρών και τα αποκοιμίζει με λευκούς Ήχους & Φώς Νύχτας. Η Φοίβη θα βοηθήσει το μωρό σας να κοιμηθεί εύκολα: με το χαλαρωτικό φως της νύχτας και τις επιλογές των 7 διαφορετικών ήχων. Συμπεριλαμβανομένου του shushing (σσσςςςς……σσσςςςςς): μια αποδεδειγμένη ιατρική τεχνική για να σταματήσει τα μωρά από το κλάμα. (Είναι η παλιά μέθοδος της Γιαγιάς μας που έκανε τον ήχο σσσςςςς……σσσςςςςς με τα χείλια της ηρεμώντας το μωρό και καταπραΰνοντας το από τις δυσφορίες). Φωτάκι νυκτός Καταπραϋντικό πορτοκαλί φως της νυχτός. 7 Διαφορετικοί ήχοι Διακοπτόμενο ήχος με Σσσσςςςς……., ήχος καρδιακού παλμού, λευκός θόρυβος, μουσική lounge και 3 νανουρίσματα. Εγγραφή φωνής Επιλογή εγγραφής 30 δευτερολέπτων: ηχογραφήστε το τραγούδι που επιθυμείτε, ή την ιστορία σας, η την φωνούλα σας η τους ψίθυρους, η ακόμα και μηνύματα αγάπης. Επιλέξτε τη επιθυμητή ένταση Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση στο επιθυμητό επίπεδο για να μην ενοχλεί το μωρό με (3) τρεις ρυθμίσεις. Χρονόμετρο με αυτόματη απενεργοποίηση Μετά από 20 λεπτά το φως και ο ήχος θα σβήσουν αυτόματα. Ηχητικός Αισθητήρας Ήχου, θορύβου, κλάματος. Η Φοίβη ενεργοποιεί αυτόματα τις τελευταίες ρυθμίσεις όταν το μωρό σας αρχίζει να κλαίει.

Χλόη γατάκι με παλαμάκια και μουσική δραστηριοτήτων

49,90
CHLOE γατάκι με παλαμάκια και μουσική δραστηριοτήτων ZAZU με 2 τραγούδια ένα στο κάθε ποδαράκι και χτυπάει παλαμάκια με τα χεράκια του. Απασχολείστε ευχάριστα το μικρό σας για να διασκεδάζει τραγουδώντας ή παίζοντας clap your hands με την Χλόη το Γατάκι της ZAZU. Το μικρό σας θα την αγαπήσει και θα προσπαθήσει να παίξει μαζί της με την αντιγραφή των κινήσεων. 1. Πιέστε το δεξί πόδι για να παίξετε και να τραγουδήσει το Clap clap clap your hands, clap your little hands...... Η Χλόη το γατάκι θα αρχίσει να παίζει το παιχνίδι clap your hands χτυπώντας ρυθμικά παλαμάκια με τα φτεράκια του και λέγοντας το τραγουδάκι. 2. Πιέστε το αριστερό πόδι για να παίξετε και να τραγουδήσει το: If you are happy and you know it clap your hands, και η Χλόη θα αρχίσει να παίζει το παιχνίδι clap your hands χτυπώντας ρυθμικά παλαμάκια με τα χεράκια της. H μουσική και οι κινήσεις θα διασκεδάσουν το μωρό σας δημιουργώντας ενθουσιασμό, ενώ παράλληλα είναι πολύ ρεαλιστικό και παράξενα εθιστικό την ώρα που το παρακολουθεί. Λειτουργεί με μπαταρίες | 3 x AAA