Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

Playmais – Κατασκευές με σφουγγαράκια από καλαμπόκι – Εργοτάξιο

12,00
Με αυτό το παιχνίδι όλοι γίνονται επαγγελματίες στο εργοτάξιο! Με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα, φορτηγά, μπετονιέρες και εκσκαφείς μπορούν να δημιουργηθούν σε ελάχιστο χρόνο. Πολύχρωμα σφουγγαράκια από καλαμπόκι, για να φτιάξετε εντυπωσιακές κατασκευές σε μία συσκευασία με πάνω από 650 τεμάχια. Τα Playmais είναι πολύ γνωστές χειροτεχνίες που αναπτύσοουν την λεπτή κινητικότητα των δακτύλων, την υπομονή και επιμονή των παιδιών καθώς και την δημιουργικότητα τους να φτιάξουν νέες κατασκευές με την φαντασία τους - Είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο για παιδιά 3+ ετών. - Τα σφουγγαράκια κολλάνε μεταξύ τους μόνο με λίγο νερό. Απλά βρέξτε ένα πανάκι ή βετέξ και ακουμπήστε τα σφουγγαράκια. - Είναι φτιαγμένα απο άμυλο καλαμποκιού, νερό και φυτικά χρώματα, χωρίς χημικά πρόσθετα και 100% βιοδιασπώμενα. - Το PlayMais Classic έχουν μέσο μήκος 3 cm (1,18 ίντσες) και διάμετρο περίπου 1,5 cm (0,59 ίντσες). - Σημείωση: Όλα τα σφουγγαρακια playmais δεν περιέχουν γλουτένη. - Ακόμα και αν τα δοκιμάσουν τα παιδιά είναι 100% ασφαλή (μυρίζουν και έχουν γεύση ποπ κορν).

Playmais – Κουτί σχολικής εκπαίδευσης

28,50
Οι αγαπημένες εκπαιδευτικές κατασκευές όλων της γερμανικής Playmais είναι εδώ για να νιώσουμε και πάλι παιδιά και να μάθουμε στα μικρά μας να είναι δημιουργικοί και να απελευθερώνουν την φαντασία και τις δεξιότητες τους! Το κουτί Eduline της PlayMais είναι το κατάλληλο ξεκίνημα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας! Ένα παιχνίδι που προσφέρει πάνω από 15 ώρες διασκέδασης και μπορείτε να παίξετε με πολλά παιδάκια ταυτόχρονα!

Playmais Mosaic – Εικόνες 6τεμ. Μικρή φάρμα

12,00
Οι αγαπημένες εκπαιδευτικές κατασκευές όλων της γερμανικής PlayMais είναι εδώ για να παίξουν οι γονείς με τα παιδιά και να τους μάθουν να είναι δημιουργικοί και να απελευθερώνουν την φαντασία και τις δεξιότητες τους! Ανακαλύψτε τα PlayMais Mosaic μία σειρά προϊόντων που διευκολύνουν τη δημιουργία πολύχρωμων εικόνων και σχημάτων. Διαλέξτε την εικόνα που σας αρέσει και βρείτε πια χρώματα ταιριάζουν για να φτιάξετε την όμορφη φιγούρα. Η συσκευασία περιέχει 6 εικόνες και πάνω από 2.300 κομματάκια.

Playmais World – Κάρτες 12τεμ. πριγκίπισσες

23,90
Οι αγαπημένες εκπαιδευτικές κατασκευές όλων της γερμανικής PlayMais είναι εδώ για να παίξουν οι γονείς με τα παιδιά και να τους μάθουν να είναι δημιουργικοί και να απελευθερώνουν την φαντασία και τις δεξιότητες τους! Σχεδιάστε πριγκίπισσες σύμφωνα με τις δικές τους φαντασίες. Με τις κάρτες μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε πριγκίπισσες με όμορφα φορέματα. Περίπου 1000 PlayMais περιλαμβάνονται σε 12 κάρτες για τη διακόσμηση και το σχεδιασμό, οδηγίες και αξεσουάρ.

Playmais World – Κάρτες 6τεμ. ζούγκλα

23,90
Οι αγαπημένες εκπαιδευτικές κατασκευές όλων της γερμανικής PlayMais είναι εδώ για να παίξουν οι γονείς με τα παιδιά και να τους μάθουν να είναι δημιουργικοί και να απελευθερώνουν την φαντασία και τις δεξιότητες τους! Σχεδιάστε μία ζούγκλα σύμφωνα με τις δικές τους φαντασίες. Με τις κάρτες μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ζωάκια με ωραία χρώματα. Περίπου 1000 PlayMais περιλαμβάνονται σε 6 κάρτες για τη διακόσμηση και το σχεδιασμό, οδηγίες και αξεσουάρ.

Κατασκευές με εικόνες και με σφουγγαράκια 8τμχ. – Μόδα

18,00
Φτιάξτε τα δικά σας φορέματα και ντύστε τα μοντέλα σας με την δική σας φαντασία!  Πολύχρωμα σφουγγαράκια από καλαμπόκι, για να φτιάξετε εντυπωσιακές κατασκευές σε μία συσκευασία με πάνω από 500 τεμάχια. Τα Playmais είναι πολύ γνωστές χειροτεχνίες που αναπτύσοουν την λεπτή κινητικότητα των δακτύλων, την υπομονή και επιμονή των παιδιών καθώς και την δημιουργικότητα τους να φτιάξουν νέες κατασκευές με την φαντασία τους. Περιλαμβάνονται 8 κάρτες με προ-κομμένα φύλλα χαρτονιού με σχέδια μόδας, οδηγιες και αξεσουάρ.

Κατασκευές με κάρτες και σφουγγαράκια από άμυλο καλαμποκιού. – Big World Castle

37,00
Φτιάξτε τo δικό σας ονειρεμένο κάστρο με χρώμα, ζωντάνια και πολλή φαντασία Πολύχρωμα σφουγγαράκια από καλαμπόκι, για να φτιάξετε εντυπωσιακές κατασκευές σε μία συσκευασία με πάνω από 8000 τεμάχια. Τα Playmais είναι πολύ γνωστές χειροτεχνίες που αναπτύσοουν την λεπτή κινητικότητα των δακτύλων, την υπομονή και επιμονή των παιδιών καθώς και την δημιουργικότητα τους να φτιάξουν νέες κατασκευές με την φαντασία τους. Περιλαμβάνονται 7 προ-κομμένα φύλλα χαρτονιού, για τη διακόσμηση και το σχεδιασμό, οδηγίες και αξεσουάρ. Χαρακτηριστικά: Είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο για παιδιά 5+ ετών. Τα σφουγγαράκια κολλάνε μεταξύ τους μόνο με λίγο νερό. Απλά βρέξτε ένα πανάκι ή βετέξ και ακουμπήστε τα σφουγγαράκια. Είναι φτιαγμένα απο άμυλο καλαμποκιού, νερό και φυτικά χρώματα, χωρίς χημικά πρόσθετα και 100% βιοδιασπώμενα. Το PlayMais Classic έχουν μέσο μήκος 3 cm (1,18 ίντσες) και διάμετρο περίπου 1,5 cm (0,59 ίντσες). Σημείωση: Όλα τα σφουγγαρακια playmais δεν περιέχουν γλουτένη. Aκόμα και αν τα δοκιμάσουν τα παιδιά είναι 100% ασφαλή (μυρίζουν και έχουν γεύση ποπ κορν). Κι αν τελείωσετε με τις κάρτες και περισσέψουν κομματάκια... φτιάξτε μία όμορφη κατασκευή με την φαντασία σας!