Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Μαγνητικό παιχνίδι εποχές

40,00
Μετατρέψτε τους τοίχους σας σε παιδική χαρά! Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά παιχνίδια, δεν καταλαμβάνουν χώρο στο πάτωμα, ούτε θα καταλήξουν σε κάποια γωνία ως ανεπιθύμητα. Τίποτα για να πατήσετε και τίποτα για να βάλετε στην άκρη! Απλά τραβάς, κολλάς και παίζεις! Ο μαγικός κήπος της εταιρείας Oribel! Φτιάξτε τη δικιά σας ιστορία με τους 27 μαγνητικούς χαρακτήρες και δημιουργήστε έναν κόσμο μαγικό. Κατάλληλο για παιδιά από 3 χρονών και άνω, αναπτύσσει επιδεξιότητες μηχανικής, εξάπτει τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και βοηθάει στην κατανόηση μοτίβων και σχεδίων! Διαστάσεις προϊόντος : 37.5 x 50.5 cm Κατάλληλο από 3 ετών.

Ξύλινο παιχνίδι κίνησης Jack and Jill

40,00
Μια ηλιόλουστη μέρα, ο Jack και η Jill πήγαν στο πηγάδι στην κορυφή του ψηλότερου λόφου. Το δοχείο του νερού ήταν πολύ βαρύ! Ο Jack έπεσε και ωχ, το παιχνίδι ξεκινά! Τοποθετήστε τη φιγούρα στην κορυφή της σκάλας και παρακολουθήστε τη να κατρακυλά, χρησιμοποιώντας έναν από τους πιο βασικούς νόμους της φυσικής! Με αυτό το αυτοκόλλητο παιχνίδι τοίχου οι μικροί μας φίλοι αναπτύσουν την λεπτή κινητικότητα. Μελετημένο για να εξάπτει τη φαντασία, βοηθάει τα παιδιά να αναγνωρίζουν σχήματα και μοτίβο! Το αυτοκόλλητο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να κολλάει και να ξεκολλάει εύκολα σε διαφορετικές επιφάνειες, που το καθιστά ιδανικό στην εξοικονόμηση χώρου! Διαστάσεις προϊόντος : 23.5 x 6 x 38 cm Κατάλληλο από 3 ετών

Ξύλινο παιχνίδι κίνησης αράχνη

40,00
Εμπνευσμένο από το παιδικό τραγούδι "Itsy Bitsy Spider" αυτή η μικρή αραχνούλα κατεβαίνει χορευτά και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες! Είναι ένα αυτοκόλλητο με χαρούμενα χρώματα και ξύλινες λεπτομέρειες που το καθιστούν ιδανικό για ένα ευφάνταστο παιχνίδι! Με την αφήγηση σας αυτή η χαριτωμένη μας φίλη δίνει χαρά, ενώ ταυτόχρονα μετατρέπει τον άδειο τοίχο σε μια όμορφη επιφάνεια παιχνιδιού! Αυτό το παιχνίδι είναι ειδικά μελετημένο να βοηθήσει το παιδί σας στη λεπτή κινητικότητα, στην κατανοήσει της σχέσης αιτίας και αποτελέσματος, στην εξέλιξη της οπτικοκινητικής δεξιότητας και ταυτόχρονα σας προσφέρει άπλετη διασκέδαση! Διαστάσεις προϊόντος : 20 x 3 x 59 cm Κατάλληλο από 3 ετών.