Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Bertil ισοθερμικό παγουρίνο από ανοξείδωτο ατσάλι Sand Flower Bee

28,00
Η Nuuroo μας έρχεται από την Δανία με μία σειρά από έξυπνα, πρακτικά και ποιοτικά προιόντα για τα βρέφη και τα παιδιά, που ξεχωρίζουν για το σκανδιναβικό τους design και κατασκευάζονται με όλα τα σύγχρονα στάνταρτ της βιώσιμης ανάπτυξης. Ανθεκτικό παγούρι δύο διαφορετικά καπάκια, ένα βιδωτό και ένα με στόμιο, το Bertil θα βοηθήσει το μικρό παιδί να πιει μόνο του, ενθαρύνοντας την ανάπτυξη και την αυτοεκτίμηση του . Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι πολύ υψηλής ποιότητας που δεν σπάει όταν πέσει στο πάτωμα , όντας παράλληλα και το πιο ανθεκτικό υλικό. Το καπάκι με το στόμιο είναι φτιαγμένο από πολυπροπυλένιο χωρίς phthalates, το άλλο από ατσάλι και ξύλο. Διαθέτει ισοθερμικές ιδιότητες, μέχρι 12 ώρες για το ζεστό και μέχρι 24 για το κρύο.
  • Υλικό: Ατσάλι, ξύλο ,PPP
  • Χωρητικότητα: 350 ml.
  • Δεν μπαίνει πλυντήριο πιάτων
  • Συνοδεύεται από βουρτσάκι καθαρισμού
Σημείωση:το καλαμάκι σιλικόνης είναι μαλακό ,άρα δεν είναι κατάλληλο για μικρότερα παιδιά που μπορεί να το μασουλήσουν.

Παγουρίνο από σιλικόνη Caramel Cafe

26,00
Η Nuuroo μας έρχεται από την Δανία με μία σειρά από έξυπνα, πρακτικά και ποιοτικά προιόντα για τα βρέφη και τα παιδιά, που ξεχωρίζουν για το σκανδιναβικό τους design και κατασκευάζονται με όλα τα σύγχρονα στάνταρτ της βιώσιμης ανάπτυξης. Ανθεκτικό παγούρι με καπάκι και στόμιο καλαμάκι, το Pax θα βοηθήσει το μικρό παιδί να πιει μόνο του, ενθαρύνοντας την ανάπτυξη και την αυτοεκτίμηση του . Φτιαγμένο από μαλακή σιλικόνη υψηλής ποιότητας που δεν σπάει όταν πέσει στο πάτωμα , όντας παράλληλα και το πιο φιλικό υλικό. Το καπάκι του είναι φτιαγμένο από πλαστικό χωρίς phthalates
  • Υλικό: Food grade silicone (LFGB)
  • Χωρητικότητα: 350 ml.
  • Σημείωση:το καλαμάκι σιλικόνης είναι μαλακό , άρα δεν είναι κατάλληλο για μικρότερα παιδιά που μπορεί να το μασουλήσουν.