Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

Μαγνητικό παιχνίδι Forest Animals 25 Κομμάτια

45,99
Πηγαίνετε μια βόλτα στην άγρια πλευρά! Το νέο σετ Forest Animals έχει σχεδιαστεί για ατελείωτες ώρες διασκέδασης χωρίς οθόνη, χωρίς απογοήτευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM. Εξερευνήστε το υπέροχο δάσος με τέσσερις φίλους ζώων του δάσους καθώς παίζουν μαζί ανάμεσα στα πανύψηλα δέντρα και τα τρεχούμενα ρυάκια. Τέσσερις φίλοι ζώα του δάσους, μεταξύ των οποίων: Ρακούν, Κουκουβάγια, Αρκούδα και Ελάφι Κομμάτια δέντρου/φύλλων Πλακάκια δέντρων, ρεμάτων και αποτυπωμάτων με ρεαλιστικές λεπτομέρειες Ενθαρρύνει το ευφάνταστο παιχνίδι, την αφήγηση και τη δημιουργικότητα

Μαγνητικό παιχνίδι 100 κομματιών Clear Colors

119,99
Η δημιουργική φαντασία του παιδιού σας χρειάζεται μια διέξοδο που όχι μόνο θα του επιτρέψει να εκφραστεί ελεύθερα, αλλά και να του αναπτύξει πολύτιμες δεξιότητες κατά τη διαδικασία. Το σετ Magna-Tiles Clear Colors 100 κομματιών είναι η απάντηση για παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω. Πολλές ώρες παιχνιδιού και δημιουργικότητας χωρίς διδασκαλία! Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν εικόνες της φαντασίας τους, από τον αγαπημένο τους κινηματογραφικό χαρακτήρα έως ένα παλάτι κατάλληλο για βασιλείς! Γενικά χαρακτηριστικά :  Ασφαλή και ανθεκτικά υλικά : Κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που δεν περιέχει BPA, λατέξ ή φθαλικές ενώσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών χωρίς να επηρεάζεται η δύναμη των μαγνητών! Θα αντέξουν χρόνια παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη αντοχή στις φθορές, είτε τα παιδιά παίζουν σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους. Προτεινόμενα από εκπαιδευτικούς : Παίζω και μαθαίνω με το σετ 100 τεμαχίων Magna-Tiles Clear Colors! Τα συγκεκριμένα μαγνητικά παιχνίδια προτείνονται από εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ικανότητά τους να βοηθούν στην κατανόηση τριγωνομετρικών σχημάτων, επιστημών, μαθηματικών και στην καλλιέργεια της φαντασίας! Φωτεινά χρώματα μεγάλης διαύγειας : Τα μαγνητικά σχήματα σε αυτό το σετ μοιάζουν με βιτρό και έρχονται σε μια ποικιλία γεωμετρικών σχημάτων με μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές. Συμβατά με όλα τα Magna-Tiles : Για να δώσετε στο παιδί σας ακόμη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο σετ Magna-Tiles! Όλα τα μαγνητικά πλακίδια έχουν τις ίδιες διαστάσεις για να μπορούν να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα σετ χωρίς περιορισμούς! Η συσκευασία περιλαμβάνει : 4 μεγάλα τετράγωνα, 50 μικρά τετράγωνα, 20 ισόπλευρα τρίγωνα, 11 ορθογώνια τρίγωνα και 15 ισοσκελή τρίγωνα. Κατάλληλο από 3 ετών.

Μαγνητικό παιχνίδι 25 κομματιών Arctic

45,99
Η δημιουργική φαντασία του παιδιού σας χρειάζεται μια διέξοδο που όχι μόνο θα του επιτρέψει να εκφραστεί ελεύθερα, αλλά και να του αναπτύξει πολύτιμες δεξιότητες κατά τη διαδικασία. Το σετ Magna-Tiles 25 κομματιών είναι η απάντηση για παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω.   Πολλές ώρες παιχνιδιού και δημιουργικότητας χωρίς διδασκαλία! Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν εικόνες της φαντασίας τους, από τον αγαπημένο τους κινηματογραφικό χαρακτήρα έως ένα παλάτι κατάλληλο για βασιλείς! Γενικά χαρακτηριστικά :  Ασφαλή και ανθεκτικά υλικά : Κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που δεν περιέχει BPA, λατέξ ή φθαλικές ενώσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών χωρίς να επηρεάζεται η δύναμη των μαγνητών! Θα αντέξουν χρόνια παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη αντοχή στις φθορές, είτε τα παιδιά παίζουν σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους. Προτεινόμενα από εκπαιδευτικούς : Παίζω και μαθαίνω με το σετ 25 τεμαχίων Magna-Tiles! Τα συγκεκριμένα μαγνητικά παιχνίδια προτείνονται από εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ικανότητά τους να βοηθούν στην κατανόηση τριγωνομετρικών σχημάτων, επιστημών, μαθηματικών και στην καλλιέργεια της φαντασίας! Φωτεινά χρώματα μεγάλης διαύγειας : Τα μαγνητικά σχήματα σε αυτό το σετ μοιάζουν με βιτρό και έρχονται σε μια ποικιλία γεωμετρικών σχημάτων με μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές. Συμβατά με όλα τα Magna-Tiles : Για να δώσετε στο παιδί σας ακόμη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο σετ Magna-Tiles! Όλα τα μαγνητικά πλακίδια έχουν τις ίδιες διαστάσεις για να μπορούν να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα σετ χωρίς περιορισμούς! Η συσκευασία περιλαμβάνει : 8 Μικρά τετράγωνα, 4 Ισοσκελή τρίγωνα με σχέδια, 4 ισόπλευρα τρίγωνα με σχέδια, 4 τέταρτοι κύκλοι, πιγκουίνος, 1 Σφραγίδα, 2 πολικές αρκούδες, Φάλαινα Κατάλληλο από 3 ετών.  

Μαγνητικό παιχνίδι 25 κομματιών Jungle

45,99
Η δημιουργική φαντασία του παιδιού σας χρειάζεται μια διέξοδο που όχι μόνο θα του επιτρέψει να εκφραστεί ελεύθερα, αλλά και να του αναπτύξει πολύτιμες δεξιότητες κατά τη διαδικασία. Το σετ Magna-Tiles 25 κομματιών είναι η απάντηση για παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω. Πολλές ώρες παιχνιδιού και δημιουργικότητας χωρίς διδασκαλία! Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν εικόνες της φαντασίας τους, από τον αγαπημένο τους κινηματογραφικό χαρακτήρα έως ένα παλάτι κατάλληλο για βασιλείς! Γενικά χαρακτηριστικά :  Ασφαλή και ανθεκτικά υλικά : Κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που δεν περιέχει BPA, λατέξ ή φθαλικές ενώσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών χωρίς να επηρεάζεται η δύναμη των μαγνητών! Θα αντέξουν χρόνια παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη αντοχή στις φθορές, είτε τα παιδιά παίζουν σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους. Προτεινόμενα από εκπαιδευτικούς : Παίζω και μαθαίνω με το σετ 25 τεμαχίων Magna-Tiles! Τα συγκεκριμένα μαγνητικά παιχνίδια προτείνονται από εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ικανότητά τους να βοηθούν στην κατανόηση τριγωνομετρικών σχημάτων, επιστημών, μαθηματικών και στην καλλιέργεια της φαντασίας! Φωτεινά χρώματα μεγάλης διαύγειας : Τα μαγνητικά σχήματα σε αυτό το σετ μοιάζουν με βιτρό και έρχονται σε μια ποικιλία γεωμετρικών σχημάτων με μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές. Συμβατά με όλα τα Magna-Tiles : Για να δώσετε στο παιδί σας ακόμη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο σετ Magna-Tiles! Όλα τα μαγνητικά πλακίδια έχουν τις ίδιες διαστάσεις για να μπορούν να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα σετ χωρίς περιορισμούς! Η συσκευασία περιλαμβάνει : 4 ισοσκελή τρίγωνα με σχέδια, 4 ισόπλευρα τρίγωνα με σχέδια, 1 spinner, σκάλες, 1 ιπποπόταμος, 1 τίγρη, 1 λεοπάρδαλη, 1 βραδύπους. Κατάλληλο από 3 ετών.

Μαγνητικό Παιχνίδι 29 κομματιών QuBix

33,99
Το σετ κατασκευής της εταιρείας Magna-Tiles περιλαμβάνει 29 πολύχρωμους μαγνήτες για ατελείωτες κατασκευές. Τα πολύχρωμα κομμάτια έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, προσφέροντας στα παιδιά σας αμέτρητους νέους τρόπους να ασκούν τη δημιουργικότητά τους και τη φαντασία τους. Το σετ μαγνητικών κατασκευών βοηθούν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας, του συντονισμού των χεριών και των ματιών και της λογικής σκέψης των παιδιών σας. Ιδανικό δώρο για τα παιδιά. Προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες σε νέους, ευφάνταστους στοχαστές, τα εγκεκριμένα από το STEM μαγνητικά πλακίδια μας εμπνέουν για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού χωρίς οδηγίες, ενώ βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν μαθηματικές, φυσικές, χωρικές και απτικές δεξιότητες. Βρίσκονται επίσης σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα παντού, ενισχύοντας επίσης την ομαδική εργασία και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Τα εύχρηστα μαγνητικά πλακίδια είναι απολύτως ασφαλή για να τα απολαμβάνουν τα παιδιά, καθώς είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ABS, που δεν περιέχει BPA ούτε λάτεξ ή φθαλικές ενώσεις. Είναι επίσης αρκετά ανθεκτικά για να αντέχουν χρόνια ευφάνταστης δημιουργικότητας, είτε παίζουν τα παιδιά μέσα είτε έξω.
Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει 4 τετράγωνες πυραμίδες, 8 τριγωνικά πρίσματα, 12 κύβους, 2 εξαγωνικά πρίσματα και 3 ορθογώνια πρίσματα.
Διαστάσεις συσκευασίας: 25,4 x 5,08 x 19,05 εκ.

Μαγνητικό παιχνίδι 32 κομματιών Builder

54,99
Η δημιουργική φαντασία του παιδιού σας χρειάζεται μια διέξοδο που όχι μόνο θα του επιτρέψει να εκφραστεί ελεύθερα, αλλά και να του αναπτύξει πολύτιμες δεξιότητες κατά τη διαδικασία. Το σετ Magna-Tiles Clear Colors 32 κομματιών είναι η απάντηση για παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω. Πολλές ώρες παιχνιδιού και δημιουργικότητας χωρίς διδασκαλία! Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν εικόνες της φαντασίας τους, από τον αγαπημένο τους κινηματογραφικό χαρακτήρα έως ένα παλάτι κατάλληλο για βασιλείς! Γενικά χαρακτηριστικά :  Ασφαλή και ανθεκτικά υλικά : Κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που δεν περιέχει BPA, λατέξ ή φθαλικές ενώσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών χωρίς να επηρεάζεται η δύναμη των μαγνητών! Θα αντέξουν χρόνια παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη αντοχή στις φθορές, είτε τα παιδιά παίζουν σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους. Προτεινόμενα από εκπαιδευτικούς : Παίζω και μαθαίνω με το σετ 32 τεμαχίων Magna-Tiles Clear Colors! Τα συγκεκριμένα μαγνητικά παιχνίδια προτείνονται από εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ικανότητά τους να βοηθούν στην κατανόηση τριγωνομετρικών σχημάτων, επιστημών, μαθηματικών και στην καλλιέργεια της φαντασίας! Φωτεινά χρώματα μεγάλης διαύγειας : Τα μαγνητικά σχήματα σε αυτό το σετ μοιάζουν με βιτρό και έρχονται σε μια ποικιλία γεωμετρικών σχημάτων με μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές. Συμβατά με όλα τα Magna-Tiles : Για να δώσετε στο παιδί σας ακόμη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο σετ Magna-Tiles! Όλα τα μαγνητικά πλακίδια έχουν τις ίδιες διαστάσεις για να μπορούν να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα σετ χωρίς περιορισμούς! Η συσκευασία περιλαμβάνει : 16 μικρά τετράγωνα, 4 κύκλοι τετάρτων, 8 μικρά ορθογώνια τρίγωνα, 1 spinner, 1 τροχοφόρο σασί, 2 γερανοί. Διαστάσεις συσκευασίας : 25.5 x 29.5 x 5 cm Κατάλληλο από 3 ετών.  

Μαγνητικό παιχνίδι 32 κομματιών Clear Colors

49,99
Η δημιουργική φαντασία του παιδιού σας χρειάζεται μια διέξοδο που όχι μόνο θα του επιτρέψει να εκφραστεί ελεύθερα, αλλά και να του αναπτύξει πολύτιμες δεξιότητες κατά τη διαδικασία. Το σετ Magna-Tiles Clear Colors 32 κομματιών είναι η απάντηση για παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω. Πολλές ώρες παιχνιδιού και δημιουργικότητας χωρίς διδασκαλία! Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν εικόνες της φαντασίας τους, από τον αγαπημένο τους κινηματογραφικό χαρακτήρα έως ένα παλάτι κατάλληλο για βασιλείς! Γενικά χαρακτηριστικά :
 • Ασφαλή και ανθεκτικά υλικά : Κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που δεν περιέχει BPA, λατέξ ή φθαλικές ενώσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών χωρίς να επηρεάζεται η δύναμη των μαγνητών! Θα αντέξουν χρόνια παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη αντοχή στις φθορές, είτε τα παιδιά παίζουν σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.
 • Προτεινόμενα από εκπαιδευτικούς : Παίζω και μαθαίνω με το σετ 32 τεμαχίων Magna-Tiles Clear Colors! Τα συγκεκριμένα μαγνητικά παιχνίδια προτείνονται από εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ικανότητά τους να βοηθούν στην κατανόηση τριγωνομετρικών σχημάτωνεπιστημών, μαθηματικών και στην καλλιέργεια της φαντασίας!
 • Φωτεινά χρώματα μεγάλης διαύγειας : Τα μαγνητικά σχήματα σε αυτό το σετ μοιάζουν με βιτρό και έρχονται σε μια ποικιλία γεωμετρικών σχημάτων με μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές.
 • Συμβατά με όλα τα Magna-Tiles : Για να δώσετε στο παιδί σας ακόμη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο σετ Magna-Tiles! Όλα τα μαγνητικά πλακίδια έχουν τις ίδιες διαστάσεις για να μπορούν να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα σετ χωρίς περιορισμούς!
Η συσκευασία περιλαμβάνει : 2 μεγάλα τετράγωνα, 14 μικρά (7,5 cm) τετράγωνα, 8 ισόπλευρα τρίγωνα, 4 ορθογώνια τρίγωνα και 4 ισοσκελή τρίγωνα. Διαστάσεις συσκευασίας : 25.5 x 29.5 x 5 cm Κατάλληλο από 3 ετών.

Μαγνητικό Παιχνίδι 48 κομματιών DX

74,99
Ξεκινήστε ώρες δημιουργικού, ωφέλιμου παιχνιδιού στα παιδιά σας, δίνοντάς τους το Magna-Tiles® Clear Colors 48-Piece Deluxe Set. Παρακολουθήστε τους να εξερευνούν τη φαντασία τους και να δημιουργούν τις δομές των ονείρων τους με τα ημιδιαφανή, έντονα χρωματιστά μαγνητικά μας σχήματα που μοιάζουν με βιτρό. Συνολικά, θα νιώθετε υπέροχα με την επένδυση σε παιδικά παιχνίδια που διαθέτουν τόσα πολλά οφέλη, όπως: Εξασφαλισμένη ασφάλεια με μη τοξικά υλικά: Προορισμένα για ηλικίες τριών και άνω, όλα τα σετ Magna-Tiles® είναι ασφαλή για παιδιά και αποτελούνται από μη τοξικές βαφές και ανθεκτικό πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που είναι BPA-, φθαλικό και λατέξ- Ελεύθερος. Εγκεκριμένο από STEM για μάθηση: Εκτός από το ότι είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερικές όσο και για υπαίθριες δραστηριότητες, αυτό το σετ εγκεκριμένο από το STEM είναι επίσης ένας εκπαιδευτικός πόρος με μεγάλη εκτίμηση. Τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν μαθηματικές, φυσικές, χωρικές και απτικές δεξιότητες ενώ μαθαίνουν πώς να λύνουν προβλήματα και να εργάζονται ως μέρος μιας ομάδας. Συμβατότητα με όλα τα σετ Magna-Tiles®: Ενώ τα 48 μαγνητικά σχήματα παρέχουν μια σειρά από ευφάνταστες δυνατότητες, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα σετ Magna-Tiles® για να ανεβάσουν τη δημιουργικότητά σας στο επόμενο επίπεδο. Κάθε κομμάτι διαθέτει ισχυρούς μαγνήτες που απλά «κουμπώνουν» μεταξύ τους και κάνουν τα οράματα του παιδιού σας πραγματικότητα. Διαθέτοντας λαμπρή, εντυπωσιακή διαφάνεια, το σετ Deluxe 48 τεμαχίων Magna-Tiles® Clear Colors είναι φινιρισμένο με φωτεινά, χωρίς ομίχλη, μη τοξικά υλικά και κατασκευασμένο για να διαρκεί. Αυτά τα μαγνητικά πλακίδια είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, ανθεκτικά στις γρατσουνιές και αρκετά ανθεκτικά ώστε να αντέχουν πολλά χρόνια ενεργητικού παιχνιδιού. Και χάρη στους κεραμικούς μας μαγνήτες σε κάθε κομμάτι, οι ιδέες των παιδιών σας θα παραμείνουν ανέπαφες πολύ μετά το πέρας του χρόνου παιχνιδιού και μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν σε άλλες δραστηριότητες. Περιλαμβάνει: 12 Μικρά τετράγωνα 3 Μεγάλα τετράγωνα 9 Ισόπλευρα τρίγωνα 10 ορθογώνια τρίγωνα 6 ισοσκελές τρίγωνα 1 Τροχοφόρο σασί 2 Κομμάτια Φαντασίας 2 ισόπλευρα τρίγωνα – Τρύπα διάτρητη 1 τετράγωνο πλαίσιο πόρτας 1 Μαγνητική μεντεσέ Πόρτα Βάρος συσκευασίας: 5 λίβρες / 2,3 κιλά Διαστάσεις συσκευασίας: 18,5 x 3 x 13 ίντσες Μέτρηση αντικειμένου: Κάθε σχήμα έχει μέτρηση βάσης 3 ίντσες / 7,62 cm

Μαγνητικό Παιχνίδι Dino World 40 κομματιών

84,99
Η δημιουργικότητα του παιδιού σας θα βρει μια διέξοδο η οποία όχι μόνο θα του επιτρέψει να εκφραστεί ελεύθερα, αλλά θα του διδάξει και πολύτιμες δεξιότητες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
 • Ασφαλή και ανθεκτικά υλικά τα οποία Θα αντέξουν χρόνια παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη αντοχή στις φθορές, είτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.
 • Προτεινόμενα από εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ικανότητά τους να βοηθούν στην κατανόηση τριγωνομετρικών σχημάτων, να καλλιεργούν την δημιουργικότητα και να αναπτύσσουν τη φαντασία!
 • Φωτεινά & καθαρά χρώματα : Τα μαγνητικά σχήματα μοιάζουν με βιτρό με ποικιλία γεωμετρικών σχημάτων και χρωμάτων
 • Συμβατά με όλα τα Magna-Tiles : Κάθε σετ Magna-Tiles μπορείτε να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο σετ Magna-Tiles! Όλα τα μαγνητικά πλακίδια έχουν τις ίδιες διαστάσεις για να μπορούν να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα σετ χωρίς περιορισμούς!

Μαγνητικό Παιχνίδι Dino World XL 50 κομματιών

134,99
Η δημιουργικότητα του παιδιού σας θα βρει μια διέξοδο η οποία όχι μόνο θα του επιτρέψει να εκφραστεί ελεύθερα, αλλά θα του διδάξει και πολύτιμες δεξιότητες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
 • Ασφαλή και ανθεκτικά υλικά τα οποία Θα αντέξουν χρόνια παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη αντοχή στις φθορές, είτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.
 • Προτεινόμενα από εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ικανότητά τους να βοηθούν στην κατανόηση τριγωνομετρικών σχημάτων, να καλλιεργούν την δημιουργικότητα και να αναπτύσσουν τη φαντασία!
 • Φωτεινά & καθαρά χρώματα : Τα μαγνητικά σχήματα μοιάζουν με βιτρό με ποικιλία γεωμετρικών σχημάτων και χρωμάτων
 • Συμβατά με όλα τα Magna-Tiles : Κάθε σετ Magna-Tiles μπορείτε να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο σετ Magna-Tiles! Όλα τα μαγνητικά πλακίδια έχουν τις ίδιες διαστάσεις για να μπορούν να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα σετ χωρίς περιορισμούς!

Μαγνητικό παιχνίδι ice 16 Κομμάτια

33,99
Με 16 διαφανή μαγνητικά πλακίδια, αυτό το σετ είναι μια δροσερή ανατροπή στο κλασικό Magna-Tiles. Ονειρευτείτε ένα ενυδρείο, κατασκευάστε ένα τζετ αεροπλάνο και δημιουργήστε ένα υπέροχο διαμάντι — ή ενσωματώστε τα αγαπημένα σας αρκτικά ζώα Magna-Tiles® με τα ιγκλού και τα κάστρα από πάγο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι τίποτα δεν λιώνει όταν κατασκευάζετε με ICE. Τα εντυπωσιακά, διαφανή πλακάκια είναι η δροσερή επιλογή του κλασικού Magna-Tiles® Το απόλυτο ανοιχτού τύπου παιχνίδι. Αναπτύσσει τη δημιουργική σκέψη των παιδιών ενώ παράλληλα αναπτύσσει γλωσσικές, γνωστικές, κινητικές, κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες.