Βλέπετε 1–18 από 56 αποτελέσματα

5 Παζλ Διπλής Όψης Βαλεντίνα στο Διάστημα

22,90
Ηλικία: Από 3 ετών. Ταξιδέψτε με τη Βαλεντίνα και τους φίλους της στο διάστημα και ανακαλύψτε μερικά από τα θαύματα του ηλιακού μας συστήματος: τη γη, το φεγγάρι και τα αστέρια! 5 παζλ διπλής όψης με 2, 3, 4, 5 και 10 κομμάτια αντίστοιχα. Η απόλυτη έκπληξη όμως είναι ότι μόλις το συναρμολογήσετε φωσφορίζει στο σκοτάδι! Εικονογράφηση: Teresa Bell?n. Διαστάσεις συσκευασίας: 19 x 19 x 8 εκ.

Bam! Σφραγίδες Μέσα Μεταφοράς

22,50
Δημιουργήστε τα δικά σας πρωτότυπα οχήματα με στάμπες όπως εσείς τα φαντάζεστε! Αυτοκίνητα, αεροπλάνα, πύραυλοι, τρένα…και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς! Περιλαμβάνονται 15 ξύλινες σφραγίδες καθώς και ένα μπλόκ για να αποτυπώσεις τις δημιουργίες σου. Εικονογράφηση: Can Seixanta. Διαστάσεις σφραγίδας: 1.9 x 1.9 εκ. Διαστάσεις συσκευασίας: 19 x 19 x 2.8 εκ.

Eπιτραπέζιο Δρόμοι

39,00
Φανταστείτε το μακρύτερο δρόμο σε όλο τον κόσμο. Έχετε το κουράγιο να τον χτίσετε; Για να εκπληρώσετε την πρόκληση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα κομμάτια. Πρώτα χτίστε το δρόμο και έπειτα χρησιμοποιήστε το για να περάσουν τα αυτοκίνητα. Ένα συνεργατικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια με περισσότερους από 1000 δυνατούς δρόμους. Εικονογράφηση: Can Seixanta. Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένα υλικά και σχεδιασμένο στην Βαρκελώνη από την ισπανική εταιρία Londji. Διαστάσεις παζλ: 27 x 71 εκ. Διαστάσεις συσκευασίας: 24 x 24 x 8 εκ.

Αυτοκόλλητα Διάστημα

8,50
150 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα με  θέμα το διάστημα και 2 κάρτες-σκηνικά για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!

Αυτοκόλλητα Η πόλη μου

8,50
150 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα με θέμα την πόλη και 2 κάρτες-σκηνικά για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!

Ένα Φανταστικό Δέντρο (επιτραπέζιο)

36,00
Βοηθήστε τους σκίουρους να χτίσουν το δέντρο των ονείρων τους τοποθετώντας όλα τα κλαδιά, σε μια πρωτότυπη παραλλαγή του πασίγνωστου παιχνιδιού ντόμινο! Ένα παιχνίδι όπου η βοήθεια και η συνεργασία είναι το κλειδί για τη νίκη! Είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτόνι και πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Επιτραπέζιο Η Φάλαινα και τα Ψάρια

26,50
Δημιουργήστε το πιο όμορφο σχολείο ψαριών στον κόσμο! Ένα πανέμορφο παιχνίδι, από τη συλλογή 'Calm games', της εταιρείας Londji, που βασίζεται στο ελεύθερο παιχνίδι, δίχως κανόνες, περιορισμούς και οδηγίες που αποσκοπεί στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και της εκμάθησης, με αυθόρμητο και μοναδικό τρόπο. Με το παιχνίδι 'Η Φάλαινα και τα Ψάρια' τα παιδιά αναπτύσσουν τη χωρική τους αντίληψη, τη λογική σκέψη και εξασκούν δεξιότητες απαραίτητες για την ανάπτυξή τους, όπως η συγκέντρωση, η αριθμητική, η ταξινόμηση κτλ. Διαστάσεις: 17.5 x 17.5 x 8 εκ

Επιτραπέζιο Τα τερατάκια μου

29,00
Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ένα τέρας … βασικά, πολλά τέρατα για να είμαστε ακριβείς! Τέρατα με διαφορετικά χρώματα, με κηλίδες, λέπια, ακόμα και τέρατα με διαφορετικό τρίχωμα... τέρατα κάθε λογής! Όσο περισσότερα καταφέρετε να φτιάξετε, τόσο το καλύτερο! Ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο παιχνίδι παρατηρητικότητας και σβελτάδας από την αγαπημένη μας ισπανική εταιρία Londji. Ανακατέψτε τις κάρτες, τοποθετήστε τις από την καλή πλευρά στο κέντρο του τραπεζιού, ρίξτε τα ζάρια χρώματος, υφής και μελών τεράτων, που αντιστοιχούν στο επίπεδο δυσκολίας που θέλετε και ξεκινήστε το παιχνίδι! Προσπαθήστε να εντοπίσετε και να αρπάξετε πρώτοι το κομμάτι που πληρεί όλες τις προδιαγραφές της ζαριάς! Όσο πιο γρήγοροι είστε, τόσο περισσότερα τερατάκια θα καταφέρετε να φτιάξετε. Στο τέλος του παιχνιδιού, κάθε τερατάκι σας δίνει συγκεκριμένους πόντους αναλόγως με τα χαρακτηριστικά του. Νικητής του παιχνιδιού είναι ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους! Περιεχόμενα: 20 κομμάτια κεφαλιών (σε 5 χρώματα και 4 υφές), 20 κομμάτια σώματος (σε 5 χρώματα και 4 υφές), 20 κομμάτια ποδιών (σε 5 χρώματα και 4 υφές), 4 ξύλινα ζάρια (χρώματος, υφών, και 2 μελών ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας). Διαστάσεις: 17.5 x 17.5 x 8 εκ.

Επιτραπέζιο Φτάνει ο Χειμώνας

39,00
Μια φορά κι έναν καιρό...σε ένα δάσος γεμάτο σκίουρους, ο χειμώνας πλησίαζε και οι σκίουροι άφηναν τις φωλιές τους για να συγκεντρώσουν τις τελικές προμήθειες, πριν το κρύο του χειμώνα κάνει τα τελευταία βελανίδια να πέσουν από τα δέντρα. Κατάλληλο για 2 έως 4 παίκτες, ηλικίας από 7 ετών. Διαστάσεις συσκευασίας: 24 x 24 x 8 εκ.

Η Μεγάλη Μπάντα των Ζώων

15,00
Ηλικία: Από 3 ετών. Ας παίξουμε μουσική! Σε ποια οικογένεια μουσικών θα ανήκετε; Αρκούδες, ελέφαντες, τίγρεις, ρινόκεροι, αλεπούδες, λαγοί, ποντίκια… Όλοι ενώνονται για να σχηματίσουν μια μεγάλη μπάντα! Μαζέψτε τα όλα με αυτό το οικογενειακό παιχνίδι καρτών. Όποιος μαζέψει όλα τα μέλη της ίδιας οικογένειας κερδίζει! Ένα παιχνίδι με το οποίο τα παιδιά διασκεδάζουν και ταυτόχρονα εξοικειώνονται με τα μουσικά όργανα! Διαστάσεις: 8 x 12 εκ. Διαστάσεις συσκευασίας: 11 x 14 x 3 εκ.

Κάνω Νέους Φίλους

18,50
Το «Κάνω Νέους Φίλους» είναι ένα πρωτότυπο και άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι της σειράς Arts & Crafts, της αγαπημένης μας εταιρείας Londji, με το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε 16 κάρτες προσώπων, χρησιμοποιώντας τα 150 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Μόλις τελειώσετε, περάστε τα πρόσωπα από την κλωστή που περιλαμβάνεται επίσης στη συσκευασία και δημιουργήστε την πιο πολύχρωμη, ευφάνταστη και μοναδική γιρλάντα για να διακοσμήστε το δωμάτιο σας, τη βιβλιοθήκη σας ή ότι άλλο θέλετε! Το όριο; Μόνο η φαντασία σας! Το παιχνίδι βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργική τους σκέψη. Διαστάσεις συσκευασίας: 20 x 30 x 3 εκ. Διαστάσεις καρτών προσώπων: 18 x 21 εκ.

Λόττο Επαγγέλματα

21,50
Ηλικία: Από 3 ετών. Ένα παιχνίδι λόττο για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά! Νικητής είναι ο παίκτης ο οποίος θα καταφέρει να συμπληρώσει πρώτος την καρτέλα του. Το κουτί περιλαμβάνει 6 καρτέλες επαγγελμάτων και 36 κάρτες με τα αντικείμενα του κάθε επαγγέλματος. Διαστάσεις καρτέλας: 14 x 22 εκ. Διαστάσεις κουτιού: 27,5 x 15 x 4,5 εκ.

Λοττο Που ζουν τα ζώα;

21,50
Ηλικία: Από 4 ετών. Κλασικό παιχνίδι Lotto με πανέμορφα σχέδια στο οποίο πρέπει να τοποθετήσετε τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον.

Μάντεψε τι φοράω!

36,00
Ντύσε τον χαρακτήρα σου όσο πιο δημιουργικά μπορείς και άσε τον αντίπαλο σου να προσπαθήσει να μαντέψει πώς ακριβώς τον έντυσες, με τις λιγότερες δυνατές προσπάθειες! Ένα παιχνίδι από ανακυκλωμένο χαρτόνι για μικρά και μεγάλα παιδιά από 5 έως 105 ετών… Διαστάσεις συσκευασίας: 24 x 24 x 8 εκ.

Μάχες δημιουργικότητας

24,90
Ηλικία: Από 6 ετών. Ένα παιχνίδι για να μάθετε να σκέφτεστε διαφορετικά! Σκοπός του παιχνιδιού είναι να συμπληρώσετε τις εικόνες που θα βρείτε στα φύλλα των μπλόκ με τον πιο ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο! Το σετ περιλαμβάνει: 4 μολύβια και 4 μπλοκ των 47 φύλλων με εικόνες.

Μέμο 10 ιστορίες 20 κομμάτια

17,00
Αυτό το μέμο της Londji είναι μια εξαιρετική εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού μνήμης. Με εκπληκτικά σχέδια στις κάρτες, το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εκμάθηση των αριθμών στα παιδιά.

Μέμο Ζώα του Ωκεανού

18,50
Ανακαλύψτε τον ωκεανό της Londji: καρχαρίες, φάλαινες, δελφίνια και πολλά άλλα! 32 υπέροχα ζωγραφισμένες κάρτες. Ένα μέμο φτιαγμένο για παιδιά και για ενήλικες. Ο νικητής είναι εκείνος που θα βρει τα πιο πολλά ζευγάρια που ταιριάζουν. Περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες. Σχεδιασμός: Mariana Ruiz Johnson. Διαστάσεις κάρτας: 9 x 9 εκ. Διαστάσεις συσκευασίας: 28 x 5,7 x 6 εκ.

Ο βασιλιάς των πάντα

28,90
Οι οικογένειες των ζώων χωρίστηκαν και δεν μπορούν να ξανασμίξουν χωρίς τη βοήθειά σας! Προσπαθήστε να αντιστοιχίσετε κάθε ζωάκι με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Προσοχή όμως, δεν έχουν όλα τα ζωάκια καλή πρόθεση, κάποια θέλουν απλά να σας δυσκολέψουν! Το παιχνίδι περιλαμβάνει 36 κάρτες με ιδιαίτερες, πολύχρωμες εικονογραφήσεις τις οποίες πρέπει να τοποθετήσετε γυρισμένες ανάποδα στο τραπέζι. Θυμάστε που ήταν το κάθε ζωάκι; Διαστάσεις συσκευασίας: 17.5 x 17.5 x 8 εκ. Διάμετρος καρτών: 6 εκ.