Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

Klorofil Μανιτάρι εκπληξη

37,00
Έκπληξη! Ένα μανιτάρι που κρύβει μικρούς θησαυρούς! Ένα παιχνίδι που κατακτά τις καρδιές των παιδιών! Όταν το μανιτάρι ανοίγει, ένας άλλος κόσμος ανοίγει μπροστά του! Το μανιτάρι ανοίγει και αποκαλύπτει ένα μαγαζί με δύο ορόφους για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού! Πατήστε το θάμνο και "Pop!" ανακαλύψτε τι κρύβεται μέσα! Πολλές δραστηριότητες για να διασκεδάσετε: μια γέφυρα, μια πόρτα και ένα παράθυρο, ένα μυστικό κρυφό μέρος, αξεσουάρ... Τα πάντα για να δημιουργήσετε πολλές ιστορίες και να παίξετε μαζί! Περιλαμβάνει: 1 χαρακτήρα από την οικογένεια Foxy και 9 αξεσουάρ (1 σκάλα, 4 κιβώτια με φρούτα και λαχανικά, 1 πάγκο με ταμειακή μηχανή, 1 τραπέζι, 1 καρέκλα, 1 πάγκο) Είναι τόσο πρακτικό γιατί όλα αποθηκεύονται μέσα στο μανιτάρι που μεταφέρεται εύκολα χάρη στη λαβή του. Ύψος φιγούρας περίπου 5 εκ. Ηλικία 1,5 - 5 ετών

Klorofil Το μαγικό δέντρο

50,00
Ένα μαγικό δεντρόσπιτο που κρύβει πολλές εκπλήξεις και τους μαγεύει όλους! Ένα παιχνίδι που κατακτά τις καρδιές των παιδιών! Όταν το δέντρο ανοίγει, ένας ολόκληρος κόσμος στην εξοχή ανοίγει μπροστά του! Πατήστε στην οροφή και "Pop!" το δέντρο αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του ανοίγοντας: ένα δωμάτιο, ένα μπάνιο, μια κουζίνα, ένα σαλόνι, ακόμη και ένα γκαράζ! Πολλές δραστηριότητες για να ανακαλύψετε, να σκηνοθετήσετε τους χαρακτήρες του μαγικού δάσους: ένα ασανσέρ, έναν θάμνο με έναν χώρο ανάπαυσης κρυμμένο μέσα, μία τσουλήθρα, ένα αυτοκίνητο, μια κούνια... Τα πάντα για να δημιουργήσετε πολλές ιστορίες και να παίξετε μαζί! Περιλαμβάνει: 2 χαρακτήρες και 12 αξεσουάρ (1 αυτοκίνητο, 1 χώρος ανάπαυσης, 1 κούνια, 2 κρεβάτια, 1 τραπέζι, 4 καρέκλες, 1 πάγκο , 1 πολυθρόνα) Είναι τόσο πρακτικό γιατί όλα αποθηκεύονται μέσα στο δέντρο που μεταφέρεται εύκολα χάρη στη λαβή του. Ύψος φιγούρας περίπου 5 εκ. Ηλικία 1,5 - 5 ετών  

Οικογένεια “Browny” 4τμχ.

12,00
Οι οικογένεια Browny είναι ένα σετ από 4 χαρακτήρες για να παίξετε με τα σπιτάκια της Klorofil! Τα μέλη της οικογένειας Browny είναι πολύ συμπαθητικές αρκούδες. Τους αρέσει να μαγειρεύουν ψάρια και να τρώνε κέικ μελιού! Είναι κατάλληλο για παιδιά από 1,5 ετών έως 5 ετών. Ιδανικό για να αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών μας και για την εξοικείωσή τους με όρους όπως η οικολογία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος! Ακόμα και για δωράκι είναι υπέροχο γιατί όλα τα παιδιά το λατρεύουν και παίζουν με τις ώρες!

Οικογένεια “Nutnut” 4τμχ

12,00
Γνωρίστε την οικογένεια "Nutnut"! Η οικογένεια Nutnut είναι μια οικογένεια εργαζομένων. Κάνουν προμήθειες με όλα τα είδη ξηρών καρπών, αλλά μερικές φορές ξεχνούν πού είναι κρυμμένα. Οι οικογένεια Nutnut είναι ένα σετ από 4 χαρακτήρες για να παίξετε με τα σπιτάκια της Klorofil! Είναι κατάλληλο για παιδιά από 1,5 ετών έως 5 ετών. Ιδανικό για να αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών μας και για την εξοικείωσή τους με όρους όπως η οικολογία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος! Ακόμα και για δωράκι είναι υπέροχο γιατί όλα τα παιδιά το λατρεύουν και παίζουν με τις ώρες!

Οικογένεια Kastor 4τμχ

12,00
Γνωρίστε την οικογένεια "Kastor"! Οι οικογένεια "Kastor" είναι ένα σετ από 4 χαρακτήρες για να παίξετε με τα σπιτάκια της Klorofil!  Πάντα χαρούμενη και εορταστική, η οικογένεια Kastor απολαμβάνει να περνάει χρόνο να διασκεδάζει στο νερό, ειδικά με τους φίλους τους. Κατάλληλο για παιδιά 18+ μηνών. Ιδανικό για να αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών μας και για την εξοικείωσή τους με όρους όπως η οικολογία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος! Ακόμα και για δωράκι είναι υπέροχο γιατί όλα τα παιδιά το λατρεύουν και παίζουν με τις ώρες!

Οικογένεια Twitwit

12,00
Οικογένεια Twitwit σετ 4 χαρακτήρων ιδανικό για όλα τα παιχνίδια της KLOROFIL όπως: μαγικό δέντρο, σχολείο, μανιτάρι και πολλά άλλα . Είναι κατάλληλο για παιδιά από 1,5 ετών έως 5 ετών. Ιδανικό για να αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών μας και για την εξοικείωσής τους με όρους όπως η οικολογία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος! Η γαλλική εταιρεία Klorofil έχει σχεδιάσει παιχνίδια που σχετίζονται με το περιβάλλον, την αγάπη για τη φύση και τη ζωή στην εξοχή... γιατί όλα τα παιδιά αγαπάνε τα ζωάκια και θέλουν μία μικρή ζούγκλα στο σπίτι!  Γνωρίστε την οικογένεια "Twitwit"! H οικογένεια"Twitwit" είναι ένα σετ από 4 χαρακτήρες για να παίξετε με τα σπιτάκια της Klorofil! Πολύ περιπετειώδης, η οικογένεια Twitwit λατρεύει να στριφογυρίζει με πλήρη ταχύτητα στον αέρα και στα υψηλότερα κλαδιά δέντρων. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 1,5 ετών έως 5 ετών. Ιδανικό για να αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών μας και για την εξοικοίωσή τους με όρους όπως η οικολογία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος! Ακόμα και για δωράκι είναι υπέροχο γιατί όλα τα παιδιά το λατρεύουν και παίζουν με τις ώρες!  

Σετ περιπέτειας λεωφορείο και αυτοκινητάκι

40,00
Βρουμ-βρουμ! Νέες περιπέτειες με το σετ της Klorofil! Περιλαμβάνει: - Λεωφορείο περιπέτειας Στην αρχή είναι κλειστό και μόλις πατήστε στην οροφή κάνει "Pop!" και ανοίγει από πάνω για να μπουν τα ζωάκια και να ταξιδέψουν. Υπάρχουν 6 άνετες θέσεις για τα ζωάκια...και δεν χρειάζεται να πληρώσουν εισητήριο καν. Η ξενάγηση είναι δωρεάν!  Το κόκκινο αυτοκίνητο Το αυτοκινητάκι σας επιτρέπει να οδηγείτε παντού στο μαγικό δάσος και να επισκέπτεστε τα διαφορετικά μέρη! Για να ανακαλύψετε: υπάρχει ένα αναδυόμενο κορμό που αποκαλύπτει μια δεύτερη θέση, μετά από ένα απλό πάτημα «Pop». - 4 ζωάκια από την οικογένεια του πάγου.   Είναι κατάλληλο για παιδιά από 1,5 ετών έως 5 ετών.  Ιδανικό για να αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών μας και για την εξοικοίωσή τους με όρους όπως η οικολογία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος! Ακόμα και για δωράκι είναι υπέροχο γιατί όλα τα παιδιά το λατρεύουν και παίζουν με τις ώρες! Διαστάσεις συσκευασίας: h190 x l290 x p210 mm

Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο (camper van)

59,90
Το τροχόσπιτο της Klorofil είναι εδώ και θα σας ταξιδέψει παντού! Το τροχόσπιτο της Klorofil τα έχει όλα! Σαλόνι με τραπεζαρία με δυο όψεις! Πάγκο με τηλεόραση που κρύβεται Κουζίνα με φούρνο με πολλά φαγητά Δεύτερο όροφο με κρεβάτι με τσουλήθρα και παιδική χαρά! Το παιχνλιδι περιλαμβάνει 1 φιγούρα από την οικογένεια της Klorofil και το τραπεζάκι της κουζίνας Κατάλληλο για παιδιά 18+ μηνών. Ιδανικό για να αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών μας και για την εξοικοίωσή τους με όρους όπως η οικολογία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος! Ακόμα και για δωράκι είναι υπέροχο γιατί όλα τα παιδιά το λατρεύουν και παίζουν με τις ώρες!

Το Μηλαράκι φούρνοςσςρ

27,00
Το υπέροχο μήλαράκι γίνεται ένας υπέροχος φούρνος ή καφετέρια για το δάσος σας! Όταν είναι κλειστό είναι ένα όμορφο μηλαράκι που στην βιτρίνα βλέπετε τις λιχουδιές που έχει μέσα. Και πατώντας το κουμπί "Pop!" ανοίγει και αποκαλύπτει ένα λαχταριστό φούρνο! Με τραπεζάκια, καρέκλες, κεκάκια και είναι έτοιμο για να καθίσετε άνετα και να φάτε τις λιχουδιές του! Είναι πολύ πρακτικό για να το παίρνετε μαζί όπου θέλετε με τη λαβή μεταφοράς και όλα τα αξεσουάρ αποθηκεύονται στο εσωτερικό του. Περιλαμβάνονται:
  • 2 αφαιρούμενα κέικ
  • 2 τραπέζια
  • 1 αποκλειστικός χαρακτήρας από την οικογένεια Raccoon.
Κατάλληλογ για παιδιά 18+ μηνών. Διαστάσεις κουτιού: 18 x 1.85x 16 cm