Βλέπετε 1–18 από 43 αποτελέσματα

Dinosaurs Magnetic book

21,00
Αυτά τα φορητά, εκπαιδευτικά μαγνητικά βιβλία τα αγαπούν μικροί και μεγάλοι! Λοιπόν, πώς λειτουργούν; Αυτό το μαγνητικό κουτί περιλαμβάνει μια σειρά από διαφορετικά μαγνητικά αντικείμενα για να τα συνθέσουν τα παιδιά, σύμφωνα με τα πρότυπα ή με όποιον τρόπο τους αρέσει! Αυτό το παιχνίδι από χαρτόνι θα μεταφέρει παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω στο βασίλειο των δεινοσαύρων με 40 μαγνητικά κομμάτια και 10 κάρτες, καθεμία από τις οποίες δείχνει το λατινικό όνομα ενός δεινοσαύρου. Μόλις ανοίξει το βιβλίο, ο στόχος είναι να δημιουργήσετε μια εικόνα του δεινοσαύρου που εμφανίζεται στην κάρτα χρησιμοποιώντας τους μαγνήτες που παρέχονται. Όλα τα μαγνητικά κομμάτια είναι εντελώς εναλλάξιμα, έτσι τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με ώρες έρχονται με θηρία ακόμα μεγαλύτερα και πιο τρομακτικά από τους πραγματικούς δεινόσαυρους! Βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία τους και τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες. Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πιστοποιημένο FSC® και άλλο ελεγχόμενο υλικό.

Fairy Tales Magnetic book

21,00
Αυτά τα φορητά, εκπαιδευτικά μαγνητικά βιβλία τα αγαπούν μικροί και μεγάλοι! Λοιπόν, πώς λειτουργούν; Αυτό το μαγνητικό κουτί περιλαμβάνει μια σειρά από διαφορετικά μαγνητικά αντικείμενα για να τα συνθέσουν τα παιδιά, σύμφωνα με τα πρότυπα ή με όποιον τρόπο τους αρέσει! Αυτό το παιχνίδι με τα χαρτόνια του θα μεταφέρει παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω σε παραμυθένια βασίλεια με τα 30 μαγνητικά του μέρη και τις 10 κάρτες προτύπων. Στο εσωτερικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μαγνητικό πίνακα για να δημιουργήσετε τις παραμυθένιες σκηνές που εμφανίζονται στις κάρτες χρησιμοποιώντας τους μαγνήτες που παρέχονται. Όλα τα μαγνητικά κομμάτια είναι εντελώς εναλλάξιμα, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να διασκεδάσουν για ώρες με κάθε είδους τρελούς χαρακτήρες! Βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία τους και τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες. Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πιστοποιημένο FSC® και άλλο ελεγχόμενο υλικό.

KUBKID ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ (9 ΚΥΒΟΙ)

16,00
9 εικονογραφημένοι κύβοι από σκληρό χαρτόνι με θέμα τα ζώα της ζούγκλας. Δύο παιχνίδια σε ένα: ‒ Παιχνίδι κατασκευής για νήπια: οι ελαφριοί κύβοι από χαρτόνι είναι εύκολοι στον χειρισμό για τα νήπια, ενώ το παιδί αναπτύσσει ταυτόχρονα τις κινητικές του δεξιότητες . ‒ Παζλ: υπάρχουν 10 εικόνες που το παιδί μπορεί να σχηματίσει χρησιμοποιώντας τους 9 κύβους. Η φαντασία του παιδιού διεγείρεται ενώ διασκεδάζει! Διαστάσεις κύβων: 5 x 5 x 5 εκ. Συρταρωτό κουτί με παράθυρο.
Διαστάσεις συσκευασίας (ΥxΠxΜ) 22.50x5.50x20.00 cm
Διαστάσεις παιχνιδιού (ΥxΠxΜ) 20.00x5.50x22.50 cm
Βάρος 0.310 kgr

KUBKID ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (9 ΚΥΒΟΙ)

16,00
9 εικονογραφημένοι κύβοι από σκληρό χαρτόνι με θέμα τα ζώα του δάσους.
Δύο παιχνίδια σε ένα:
‒ Παιχνίδι κατασκευής για νήπια:
οι ελαφριοί κύβοι από χαρτόνι είναι εύκολοι στον χειρισμό για τα νήπια,
ενώ το παιδί αναπτύσσει ταυτόχρονα τις κινητικές του δεξιότητες.
‒ Παζλ:
υπάρχουν 6 εικόνες που το παιδί μπορεί να σχηματίσει χρησιμοποιώντας τους 9 κύβους.
Η φαντασία του παιδιού διεγείρεται ενώ διασκεδάζει!
Διαστάσεις κύβων: 5 x 5 x 5 εκ.
Συρταρωτό κουτί με παράθυρο.

Mix and match Magnetic book

21,00
Έχετε ανακαλύψει ακόμα τα βιβλία Magneti; Αυτά τα φορητά, εκπαιδευτικά μαγνητικά βιβλία τα αγαπούν μικροί και μεγάλοι! Λοιπόν, πώς λειτουργούν; Αυτό το μαγνητικό κουτί περιλαμβάνει μια σειρά από διαφορετικά μαγνητικά αντικείμενα για να τα συνθέσουν τα παιδιά, σύμφωνα με το πρότυπο ή με όποιον τρόπο τους αρέσει! Αυτό το παιχνίδι με τα χαρτόνια του θα μεταφέρει παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω στο ζωικό βασίλειο με τα 72 μαγνητικά του μέρη και τις 8 προτύπους κάρτες. Στο εσωτερικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μαγνητικό πίνακα για να δημιουργήσετε μια εικόνα του ζώου που εμφανίζεται σε κάθε κάρτα χρησιμοποιώντας τους μαγνήτες που παρέχονται. Όλα τα μαγνητικά κομμάτια είναι εντελώς εναλλάξιμα, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να διασκεδάσουν για ώρες φτάνοντας με κάθε λογής τρελά, αστεία ζώα! Τα μεγάλα γέλια είναι εγγυημένα! Βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία τους και τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες. Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πιστοποιημένο FSC® και άλλο ελεγχόμενο υλικό.

Music Box Rocket

20,00
Αυτός ο πύραυλος είναι ένα όμορφο ξύλινο μουσικό κουτί που γυρίζει αργά στον εαυτό του στο ρυθμό της μουσικής "Twinkle Twinkle Little Star". Θα είναι απόλαυση τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Το κουρδιστήρι είναι μηχανικό, απλά γυρίστε τη βάση από αριστερά προς τα δεξιά.

Musical Table Sunshine

30,00
Αφησε τη μουσική να παίζει! Με αυτό το ξύλινο μουσικό τραπέζι, οι μικροί μουσικοί από 12 μηνών μπορούν να τονωθούν από τη μουσική και τους ήχους. Αυτό το αξιολάτρευτο τραπέζι πρώιμης μάθησης είναι συμπαγές και εύκολο στη χρήση, με 3 μουσικές περιοχές: ένα τύμπανο, ένα κύμβαλο, ένα μεταλλικό ξυλόφωνο και δύο ραβδιά για να περάσετε μια φάλαινα! Ένα διασκεδαστικό και πολύχρωμο παιχνίδι με προοπτική ωρών μουσικών πειραματισμών. Αυτό το όμορφο ξύλινο μουσικό παιχνίδι των πρώτων ετών θα βρει τη θέση του στο δωμάτιο του μωρού.

Space Magnetic book

21,00
Αυτά τα φορητά, εκπαιδευτικά μαγνητικά βιβλία τα αγαπούν μικροί και μεγάλοι! Λοιπόν, πώς λειτουργούν; Αυτό το μαγνητικό κουτί περιλαμβάνει μια σειρά από διαφορετικά μαγνητικά αντικείμενα για να τα συνθέσουν τα παιδιά, σύμφωνα με τα πρότυπα ή με όποιον τρόπο τους αρέσει! Αυτό το παιχνίδι από χαρτόνι θα επιτρέψει σε μικρά παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω να ανακαλύψουν τα μυστήρια του σύμπαντός μας και των πλανητών με τους 52 μαγνήτες και τις 18 κάρτες του. Στο εσωτερικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαγνητική πλακέτα για να δημιουργήσετε μια εικόνα του διαστημικού οχήματος που εμφανίζεται σε κάθε κάρτα χρησιμοποιώντας τους μαγνήτες που παρέχονται. Όλα τα μαγνητικά κομμάτια είναι εντελώς εναλλάξιμα, έτσι τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν για ώρες φτιάχνοντας κάθε λογής τρελές εικόνες! Βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία τους και τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες. Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πιστοποιημένο FSC® και άλλο ελεγχόμενο υλικό.

ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΠΑΖΛ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (24 ΤΕΜ) – ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

13,99
Παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. 2 παιχνίδια σε 1: Βαλιτσάκι παζλ παρατηρητικότητας, με 24 κομμάτια, με θέμα «Παραμύθια», σε ελκυστική συσκευασία για εύκολη μεταφορά. Το μέγεθος των κομματιών είναι κατάλληλο για τα παιδικά χεράκια, έτσι ώστε να διευκολύνεται η συναρμολόγηση. Αφού ολοκληρώσουν το παζλ, τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με τις 29 εικόνες που είναι κρυμμένες στην εικόνα του παζλ (όπως αναφέρεται στο κάτω μέρος του παζλ). Βαλιτσάκι που κλείνει, με λαβή και κούμπωμα.

ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΠΑΖΛ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (24 ΤΕΜ) – ΦΑΡΜΑ

13,99
Παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. 2 παιχνίδια σε 1: Βαλιτσάκι παζλ παρατηρητικότητας με 24 κομμάτια, με θέμα «Φάρμα», σε ελκυστική συσκευασία για εύκολη μεταφορά. Το μέγεθος των κομματιών είναι κατάλληλο για τα παιδικά χεράκια, έτσι ώστε να διευκολύνεται η συναρμολόγηση. Αφού ολοκληρώσουν το παζλ, τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με τις 29 εικόνες που είναι κρυμμένες στην εικόνα του παζλ (όπως αναφέρεται στο κάτω μέρος του παζλ). Βαλιτσάκι που κλείνει, με λαβή και κούμπωμα.

Επιτραπέζιο παιχνίδι ισορροπίας Equilibloc Color

27,00
Η υπομονή και η στρατηγική βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του πολύχρωμου ξύλινου παιχνιδιού δεξιοτήτων για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω! Ο στόχος του παιχνιδιού είναι απλός: το παιδί σας θα πρέπει πρώτα να χτίσει τον πύργο τοποθετώντας τα μπλοκ σε σειρές των 3 και ανακατεύοντας τα χρώματα για περισσότερη διασκέδαση! Κάθε σειρά πρέπει να είναι κάθετη στην προηγούμενη. Μόλις κατασκευαστεί, είναι δυνατή η αναπαραγωγή δύο επιπέδων: το παιχνίδι εκμάθησης χρωμάτων ή ισορροπίας. Τα παιδιά που θέλουν να μάθουν τα χρώματα θα πρέπει να πετάξουν τη μήτρα και στη συνέχεια να αφαιρέσουν ένα μπλοκ που αντιστοιχεί στο χρώμα που καθορίζεται από τη μήτρα, από τον πύργο. Αυτό το κομμάτι θα χρειαστεί στη συνέχεια να τοποθετηθεί κάθετα - και μόνο χρησιμοποιώντας το ένα χέρι - στην κορυφή του πύργου. Στη συνέχεια, το παιχνίδι προχωρά στον επόμενο παίκτη. Για τους μεγαλύτερους παίκτες που ελπίζουν να αναπτύξουν την υπομονή και την σχολαστικότητα τους, θα πρέπει να αφαιρούν ένα μπλοκ σε κάθε γύρο με το ένα χέρι και να το αντικαθιστούν στην κορυφή, χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα ζάρια.

Κορδόνι Με Φάρμα

16,99
2 παιχνίδια σε 1: τα νήπια θα αγαπήσουν αυτές τις φιγούρες από μασίφ ξύλο (ιτιά), που θα τα βοηθήσουν να επινοήσουν πολλές ιστορίες και να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα ψυχαγωγηθούν περνώντας τις χάντρες στα 2 μακριά κορδόνια, κι έτσι θα αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Τα κορδόνια διαθέτουν σκληρές άκρες για να περνιούνται ευκολότερα οι χάντρες. 11 χάντρες, 2 χοντρά κορδόνια (μήκους 60 εκ.) με σκληρές άκρες. Αυτοκόλλητα θερμοτυπίας με εικόνες και στις δύο πλευρές των χαντρών. Θήκη από PET με εκτυπωμένες άκρες

Κουζίνα Plume

125,99
Ετοίμασε γευστικά πιάτα για τους φίλους σου, όπως η μαμά και ο μπαμπάς, και γίνε ένας μικρός σεφ! Η κουζίνα Plume είναι κατασκευασμένη από ξύλο και διαθέτει γάντζο για να κρεμιούνται η κουτάλα και η σπάτουλα, συνοδεύεται από μεταλλικό κατσαρολάκι και δύο κουτιά αποθήκευσης τροφίμων από χαρτόνι (για τα ζυμαρικά και το τυρί). Λειτουργεί σαν πραγματική κουζίνα, με δύο διακόπτες που έχουν ηχητικά εφέ και ανοίγουν την εστία. Περιέχει ακόμα έναν φούρνο, ένα ψυγείο με μεταλλικές πόρτες, έναν νεροχύτη από ανοξείδωτο ατσάλι.

Κουτί Με Γεωμετρικά Σχήματα

23,99
Αυτό το ελκυστικό, έξυπνα σχεδιασμένο κουτί είναι ο τέλειος τρόπος για να αρχίσει το παιδί σας να μαθαίνει τα χρώματα, με τη βοήθεια γεωμετρικών σχημάτων (τρίγωνο, κύκλος, τετράγωνο) που θα πρέπει να σπρώξει στο κουτί μέσα από τη σωστή υποδοχή. Επίσης, βοηθά τα παιδιά να εξοικειωθούν με την έννοια του πάχους, μέσω των 3 σχισμών στις οποίες μπορούν τα παιδιά να σπρώξουν τα κομμάτια υπό διαφορετικές γωνίες. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 6 χρωματιστά κομμάτια (2 τριγωνικά, 2 κυκλικά και 2 τετράγωνα) που τοποθετούνται μέσα στο κουτί. Το κουτί περιλαμβάνει ένα μικρό συρόμενο πορτάκι, για εύκολη αφαίρεση των κομματιών. Ξύλο: κόντρα πλακέ για τις υποδοχές των κομματιών και ιτιά για τα γεωμετρικά σχήματα. Εκτύπωση: Μεταξοτυπία + πυρογραφία στην πόρτα του κουτιού και για το λογότυπο της Janod. Κλειστό κουτί.

Μαγνητικό βιβλίο – Αγορίστικα ρούχα

20,99
Μαγνητικό επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι για αγόρια με θέμα τα ρούχα. Αποτελείται από 36 μαγνήτες και 8 κάρτες. Όταν ανοίξει το βιβλίο, ο στόχος είναι να διαλέξει το παιδί στον μαγνητικό πίνακα τα ίδια ρούχα που βλέπει στην κάρτα. Απο 3 ετων

Μαγνητικό βιβλίο – Αστεία πρόσωπα αγοριών

20,99
Μαγνητικό επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι με θέμα τα πρόσωπα. Αποτελείται από 70 μαγνήτες και 12 κάρτες. Όταν ανοίξει το βιβλίο, ο στόχος είναι να σχηματίσει το παιδί στον μαγνητικό πίνακα το ίδιο πρόσωπο που βλέπει στην κάρτα. Το παιδί μπορεί, επίσης, να δημιουργήσει αστεία και τρελά πρόσωπα ενώνοντας μεταξύ τους διάφορους μαγνήτες. Απο 3 ετων

Μαγνητικό βιβλίο – Γεωμετρικά σχήματα

20,99
Μαγνητικό επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι με θέμα τα γεωμετρικά σχήματα. Αποτελείται από 43 μαγνήτες και 30 κάρτες. Όταν ανοίξει το βιβλίο, ο στόχος είναι να σχηματίσει το παιδί στον μαγνητικό πίνακα το ίδιο σχήμα που βλέπει στην κάρτα. Ετων 3

Μαγνητικό βιβλίο – Ζώα

20,99
Μαγνητικό επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι με θέμα τα ζώα. Αποτελείται από 30 μαγνήτες και 10 κάρτες. Όταν ανοίξει το βιβλίο, ο στόχος είναι να τοποθετήσει το παιδί στον μαγνητικό πίνακα τα ίδια ζώα που βλέπει στην κάρτα. Το παιδί μπορεί, επίσης, να δημιουργήσει αστεία ζωάκια συνδυάζοντας διαφορετικές κάρτες μεταξύ τους.