Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Μαγική ομπρέλα διάστημα που αλλάζει χρώμα

17,00
Διάφανη ομπρέλα με μπαστούνι, που αλλάζει χρώμα όταν έρθει σε επαφή με το νερό. Τώρα κάθε βροχερή μέρα είναι μαγική! Η ομπρέλα της εταιρείας Floss and Rock είναι κατάλληλη για να σας προστατέψει από τη βροχή και να σας φτιάξει τη διάθεση με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της. Το εύκολο άνοιγμα ώθησης / έλξης κρατά τα μικρά δάκτυλα ασφαλή. Διαθέτει κλείσιμο με βέλκρο. Διαστάσεις 57 εκατοστά μήκος και 67 εκατοστά διάμετρο όταν είναι ανοιχτή.

Μαγική ομπρέλα πλανήτες που αλλάζει χρώμα

17,00
Διάφανη ομπρέλα με μπαστούνι με θέμα τους πλανήτες, που αλλάζει χρώμα όταν έρθει σε επαφή με το νερό. Τώρα κάθε βροχερή μέρα είναι μαγική! Η ομπρέλα της εταιρείας Floss and Rock είναι κατάλληλη για να σας προστατέψει από τη βροχή και να σας φτιάξει τη διάθεση με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της. Το εύκολο άνοιγμα ώθησης / έλξης κρατά τα μικρά δάκτυλα ασφαλή. Διαθέτει κλείσιμο με βέλκρο. Διαστάσεις 57 εκατοστά μήκος και 67 εκατοστά διάμετρο όταν είναι ανοιχτή.

Μαγικό Κουκλόσπιτο

19,00
Ενα όμορφο παιχνίδι ρόλου σε βαλιτσάκι με παραμυθένιο θέμα από την εταιρεία Floss and Rock Ένα υπέροχο κουτί που ανοίγει για να αποκαλυφθεί μέσα το μαγικό κάστρο που διαθέτει 10 ξύλινα τεμάχια διπλής όψης όπως δράκοι, μάγος, φίδι, καζάνι, φίλτρα και άλλα, σε μια βαμβακερή σακούλα για την αποθήκευση τους. Το παιδί μπορεί να απασχοληθεί σε παιχνίδι ρόλων που αναπτύσσει τον διάλογο και την φαντασία. Μπορεί να δημιουργήσει ιστορίες και να μιμηθεί ρόλους μέσα από τις φιγούρες. Το βαλιτσάκι έχει εργονομικό σχεδιασμό και έτσι είναι εύκολη για το παιδί η μεταφορά του. Κατάλληλο άνω των 3 ετών. Διαστάσεις: 21,0 x 7.0 x 18.0 εκ.

Σετ τσαγιού μεταλλικό μονόκερος

23,00
Πρόκειται για ένα Σετ τσαγιού της εταιρείας Floss and Rock Fairy Unicorn. Σετ τσαγιού για τους μικρούς φίλους του μονόκερου. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να απολαύσετε ένα υπέροχο φλιτζάνι τσάι με τον αγαπημένο σας! Ατέλειωτες ώρες διασκέδασης με αυτό το άνετο σετ.

Λεπτομέρειες

  • Περιέχει: 9 κομμάτια - 2 κούπες - 1 τσαγιέρα με καπάκι - 2 πιάτα - 2 κουτάλια
  • Υλικό: κασσίτερος
  • Μέγεθος κουτιού αποθήκευσης: 25,5 x 18 x 7,5 cm
  • Δεν είναι κατάλληλο για κάτω των 3 ετών
  • Πλύνετε πριν από τη χρήση